2777
2789
عنوان

بنظرتون زنی که خرج نداره ارج نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست
دقیقا این اتفاق برای مادر منم افتاد. برای همین هی این حرفا رو هم میزنه

خب پس ازش بخاه 

و زیاد براش خرج نکن  اون مرد زندگیه نه تو 

این فایل های صوتی کلید مرد از استاد حبشی 

حتما به ترتیب دانلود کن و گوش بده تو زندگی کمکت میکنه 

http://delbakhoda.blogfa.com/tag/کلید-مرد

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس وقتی میدونم لازم داره چیکار میتونم بکنم؟ قبلا از سرکار مستقیم میرفت اسنپ تا ساعت دوازده یک شب. می ...

بذار بره کار کنه مرد ماله کاره بجای اینکه همش تو خرج کنی پولاتو جمع کن طلا بخر واسش غذا بفرست بذار بیشتر کار کنه مرد وقتی دغدغه نداشته باشه زبونش دراز میشه

بعضی جاها میتونی کمک کنی اما نه همیشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام غزیزم من خودم شاغلم و موقع خرید خونمون که خیلی سنگین بود برامون با اینکه شوهرم قبول نمیکرد کلی ...

همسر منم آدم بی چشم و رویی نیست. برای عقدمون تا جایی که تونست فقط برای من خرید کرد. دائم میگفت بهترینا رو بگیر یا هرچی دوست داری بردار فکر هیچیو نکن. حتی مراسممونم تو جای خیلی خوب گرفت میگفت دوست ندارم حسرت هیچی تو دلت بمونه. موقع خرید با وجودی که مثلا مغازه کت شلوار فروشیم بود نمیرفت تو، میگفت اول تو همه خریداتو بکن بعد اگر زمان موند من میگیرم. اخه ما عقدمون خیلی یهویی شد. از هرچیزی بهترینشو برام گرفت. منم اینا رو میبینم میگم بذار الان که وقتشه و نیاز داره کمکش کنم.

زن رو باید تو‌نداری شناخت مرد رو تو پولداری . زمانی که جیبش پر بشه زمین تا اسمون رفتاراش عوض میشه

وقتی که داشت برام کم نذاشت. آینده رو نمی دونم ولی قبل ورشکستگیش با وجود اوایل آشناییمون برام کم نمیذاشت. و دائم بابت همه چی و اینکه کنارش موندم قدر دانمه

[QUOTE=194620899]همسر منم آدم بی چشم و رویی نیست. برای عقدمون تا جایی که تونست فقط برای من خرید کرد. دائم میگفت بهتری ...[/QUOTشما خودت شرایطو خیلی بهتر از ما درک میکنی سبک سنگین کن و تصمیمتو بگیر ولی حرفای مادرتون و جنبه همسرتون رو هم درنظر بگیرید

وقتی که داشت برام کم نذاشت. آینده رو نمی دونم ولی قبل ورشکستگیش با وجود اوایل آشناییمون برام کم نمیذ ...

انشاالله این قدردانی تا اخر عمرتون همینجوری بمونه . و خوشبخت باشید ون تجربه ای که خودم داشتم رو‌گفتم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
من با نطر خودت موافقم ولی متاسفانه چیزی که زیاد دادم و اتفاق افتاده حرف مادرته یعنی مرد بد عادت شده ...

همین دیگه. نمیدونم چیکار کنم که هم بد عادت نشه، هم زندگی جفتمونه منم کمک حال باشم

بذار بره کار کنه مرد ماله کاره بجای اینکه همش تو خرج کنی پولاتو جمع کن طلا بخر واسش غذا بفرست بذار ب ...

اگر سر زندگی خودمون بودیم شرایط فرق داشت. میگفتم اگه بره تا اخر شبم کار کنه شبش میاد خونه غذای گرم و چاییشو استراحتش با من و من اینجوری کمکش می کنم. ولی همسرم خونه جدا از خانوادش داره و وقتی میرفت اسنپ، نه شام داشت بخوره نه برای فردا نهارشش غذا داشت. فقط تخم مرغ میخورد اونم وقتی جون داشت درست کنه وگرنه میخوابید

اگر سر زندگی خودمون بودیم شرایط فرق داشت. میگفتم اگه بره تا اخر شبم کار کنه شبش میاد خونه غذای گرم و ...

خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️