2777
2789
عنوان

بنظرتون زنی که خرج نداره ارج نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست

عزیزم تو کار بدی نمیکنی ک کمک شوهرت میکنی اما نذار عادت بشه

یا وقتی چیزی میخاد بخره نگو ن نخر

یا برای همین کفش ک میخاد برات بخره و تو نمیخای نگو ن.. بنظرم برین 4 تا مغازه اما بگو پسندم نمیشه

نگو گرونه و پول نداریم و نمیخایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین معتدل برو جلو

وقتی میدونی داره بزار خرج کنه

وقتی میدونی نداره کمکش کن

هر چی در آینده میخرید به نام تو باشه

اینجوری نباشه بعد از چند سال زندگی هیچی نداشته باشی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خیلی داری از خودت میگذری پس فردا میشه وظیفه پسون فردا که صاحب اموال شد میگه مال منه میخواستی نکنی

از همین الان بد عادتش نکن بذار برات خرج کنه اینقدم پولاتو نده به شوهرت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
همه رو نمیشه با یه چشم دید . اما تجربه شخصی خودمو میگم هر چی بی عاطفه تر بی محبت تر بی رحمتر بی ملاح ...

نمیدونم آخه همه اول فکر میکنن طرفشون مثل بقیه نیست. همسر من ادم با معرفتیه گربه صفت نیست. اما چند سال بعدشو نمیدونم

منم مث شماهستم منتها ترسی ندارم از کمک حال مخارح بودن

من میزارم خرج کنه واسم و مرتب هروقت پول بده ازش میگیرم و خرج میکنم اونم بسیارزیاذ

ولی عوضش کمک حال قسطهامیشم و از خرج کردن حقوق خودم امتنانمیکنم

ازحقوق خودم و خودش پس انداز میکنم از جفتشونم خرج میکنم

امیدوازم گرفته باشی منظورمو

🖤

سلام غزیزم من خودم شاغلم و موقع خرید خونمون که خیلی سنگین بود برامون با اینکه شوهرم قبول نمیکرد کلی کمک کردم و وسیله خونه رو عوض کردم و..... بنظر من این خونه برای دوتامونه ما برای یه زندگی تلاش میکنیم و از هم جدا نیستیم ولی جدای اینها حرف مادرتون هم درسته شوهرم همیشه بهم میگه کمک هاتو فراموش نمیکنم و خیلی قدر میدونه و همه خریدها با اونه حتی اگه من خودم بیرون باشم برای ذخترم پوشک بگیرم میگه چزا گرفتی من خودم میگرفتم پولاتو پس انداز کن ختی بعد از قضیه خرید خونه بعد اینکه بدهیامونو دادیم برام ماشینمو عوض کرد این تجربه من بود باز هرکس نظر خودشو داره

نمیدونم آخه همه اول فکر میکنن طرفشون مثل بقیه نیست. همسر من ادم با معرفتیه گربه صفت نیست. اما چند سا ...

همین فکری که من میکردم .انشاالله که شوهرتون تا اخر براتون با معرفت بمونه اما شما محض احتیاط کارایی نکن که بعد خودت بسوزی که چرا فلان کار رو‌کردی یا کاش فلان کار رو نمیکردی

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

عزیزم من کامل خوندم به نظرمن وتجربه ی خودم مردا باهم متفاوتن منم خودم سرکار میرفتم ووقتی شوهرم نیاز داشت کمکش میکردم همه بهم میگفتن عادت میکنه سرکارنمیره ازحقوق تو میخوره اما اینطور نشد و باارده و مصمم پیش رفت شما ولخرجی نکن ولی خرج متعارف بکن مثال الان گفته بیابریم کفش و کیف بخریم برو وبزاربخره حتما این مقدارو داره که بهت پیشنهاد داده اگر نری یادش میره تو مناسبت ها بهت هدیه بده چیزی لازم داشتی بهش بگو نه ولخرجی ها انشالله دست وبالش بازترشه بعد ازدواجم ببین چه جوریه اگر واقعا جنبه شو داره قدر میدونه تو مواقع ضرور کمکش کن اشگالی نداره اما اگر دیدی داره سواستفاده میکنه نکن اینکارو همه چیز به طرف مقابلت بستگی داره من خداروشکر همسرم عادت نکرد دوسال هیچی نخریدم بخاطر قسطا و تمام حقوقمو دراختیارش گذاشته اوضاعمون خوب شد خودش بزور منو میبرد برام خرید میکرد وهمیشه تشکرمیکنه که کمکش کردم 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

خیلی داری از خودت میگذری پس فردا میشه وظیفه پسون فردا که صاحب اموال شد میگه مال منه میخواستی نکنی ا ...

پس وقتی میدونم لازم داره چیکار میتونم بکنم؟ قبلا از سرکار مستقیم میرفت اسنپ تا ساعت دوازده یک شب. میرفت خونه جون غذا حاضر کردن نداشت و میخوابید. حسابی لاغر و خسته شده بود. اعتراضی نداشت از منم انتظاری نداشت ولی دلم نمیاد الانم دوباره بره سراغ اسنپ. واقعا تو عذاب بود.

نمیدونم آخه همه اول فکر میکنن طرفشون مثل بقیه نیست. همسر من ادم با معرفتیه گربه صفت نیست. اما چند سا ...

زن رو باید تو‌نداری شناخت مرد رو تو پولداری . زمانی که جیبش پر بشه زمین تا اسمون رفتاراش عوض میشه

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند