2777
2789

سلام خانوما... ببخشید متنم طولانیه.

من تازه عقد کردم. قبل از اونم یک سال و نیم با همسرم دوست بودیم. همسرم مرد فوق العاده خوب و مهربون و به فکریه. همیشه حواسش بهم هست و محبت زبونی زیادی بهم داره. و تا الان هرکاری تونسته برای خوشحالیم کرده. تو یک جمله واقعا عاشقانه همو دوست داریم.

تنها مسئله ای که هست اینه که همسرم یکبار ورشکست شد اوایل رابطمون و تقریبا همه چیشو از دست داد.

دو سه ماه بعد  آشناییمون، وقتی این اتفاق افتاد، هم کارشو از دست داد، هم ماشینشو، هم سرمایشو و حتی بدهکارم شد.

چون عاشقش بودم کنارش موندمو تا تونستم از نظر روحی کمکش کردم. اوایل اوضاع وحشتناک بود. خانواده من شدیدا با ازدواجمون مخالف بودن. ازون طرف از نظر مالی خیلی تحت فشار بود. اما میدیدم مرد با جربزه ایه و خودشو به هر دری میزنه تا بتونه شرایطو فراهم کنه برای رضایت پدرم.

الان خدا رو شکر سرکار میره. ماشین خوبی داریم. و با پول وام ازدواجمون قراره عروسی بگیریمو وسایل خونه رو تهیه کنیمو بریم سر زندگیمون انشالله.

حالا یه سوالیه که همیشه همراهمه. بیشترم بخاطر نصیحتای مادرم و دیگران. من خودم شاغلم. حقوق من از همسرم یکم پایین تره ولی در کل حقوقمون معمولیه.

من تو این مدت هرجا هرچقد که در توانم بود به همسرم کمک مالی کردم. از نظر خرج کردنم چون میدونستم دست و بالش خیلی خالیه نمی ذارم زیاد خرج کنه برام چون یکمی ولخرجه. خیلی کم ازش می خوام چیزی بخره چون می دونم پول کم میاریم تا اخر ماه. الانم تازه ماشین گرفتیمو شوهرم خیلی رفت زیر قرض. با وجودی که میگه وظیفه خودمه و تو پولت مال خودته، اما حقوق این ماه و ماه بعدمو دارم بهش میدم واسه کم و کسریای ماشین. که خالیه خالی نشه.

مادرم اینو نمیدونه ولی دائم بهم میگه تو خرج نکنیا، تو پول واسه ماشین ندیا. یا مثلا اگه چیزی برا خونه یا برای خودت حتی خواستی بخری بذار اون پول بده. میگه بد عادتش نکن. اوایل حتی نمی خواست بذاره من برم سرکار. میگفت تکیه میکنه به حقوق تو.

موضوع اینه من برای حفظ عزت و غرور همسرم به خانوادم نگفتم که پولی نداره. حالا مادرم مدام میگه بذار برات خرج کنه. یا مثلا مانتویی چیزی برام میخرن به شوخی میگه شماره کارت میدم بگو پولشو بریزه برای زنش خرید کردیم. شوخی میکنه پولو نمیگیره ولی گفتنشم باعث میشه من اذیت بشم. یا هی میگه حقوقتو چیکار می کنی. الکی میگم پس انداز می پرسه چقد پس انداز کردی. برنداری پس فردا پس اندازتو خرج خونه کنی. حس میکنم حریم خصوصیمون میره زیر سوال. جواب سربالام میدم ناراحت میشه. اخه من و مادرم با هم خیلی صمیمییم انتظار داره همه چیو بهش بگم.

شوهرم داشته باشه خرج میکنه برام ولی الان نداریم. حالا دیشب پاشنه کفش من که تازه خریده بودم شکست. خیلی ناراحت شدم. امروز بهم روز دخترو کلی تبریک گفتو بهم گفت امروز بریم برات کیف و کفش بگیریم. شبم شام بریم دنبال آبجیت ( از من کوچیکتره و مجرده) ببریمش برا روز دختر بیرون.

من از اول تو خانوادم جوری بزرگ شدم که همیشه قناعت کردم. حواسم به پولم بوده و واسه خرید هیچی خانوادمو تحت فشار نذاشتم. چیزیم میخواستم بخرم همیشه عذاب وجدان داشتم که بهشون فشار نیاد.

حالا این عذاب وجدان بعد ازدواجم باهامه. حالا که میگه کیف و کفش بخریم از یه طرف دلم نمیاد میگم پول نداریم و بذاریم کنار واسه خرجای ماشین، از یه طرف حرفای مامانم تو ذهنمه که بذار خرج کنه مردو هرجور عادت بدی همون میشه. میترسم بگم نمیخواد، عادتش بشه یا به نخریدن من عادت کنه پس فردا اگرم چیزی بخوام انتظار داشته باشه نخرم. از اون طرف میگم الان کیف و کفش و شام یه جای خوب کلی پولش میشه.

اصلا نمی دونم چه الان چه کلا تو زندگی چجوری رفتار کنم. خرج کنم یا نکنم بذارم پس انداز کنیم. اگر پول لازم داشت از حقوقم بهش بدم یا ندم. اصلا پس فردا سر زندگی حقوقمو وارد زندگیمون کنم یا نه؟ 

و اینکه نمی دونم با مادرم چجوری رفتار کنم که هم انقد کنکاش نکنه هم ازم ناراحت نشه.

شما که تجربه دارین لطف منو راهنمایی کنین.

عزیزم خلاصه تر.. مگه رمانه؟

با مادرت موافقم.. اول زندگیته حواست باشه اینجا خانومای شاغلی هستن که به شدت پشیمونن از بس حقوقشونو دادن به شوهرشون

از شوهرت در حد توانش حتما بخواه

زن قانع مردو فقیر میکنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک حساب مشترک دارم با همسرم و خرجامون و پس اندازامون از ی کارته 

هرکسی با توجه ب همسر خودش تصمیم بگیره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

جواب سوال عنوانتو میدم، زنی ارج ت ارزش داره که بدونه کی خرج کنه، کی جمع کنه، چه جوری زندگیشو بسازه، چقدر به خودش برسه. همیشه زنای عاقل که سبک زندگیشون منطقی تره ارجشون بیشتره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

لطفا

لطفا

لطفا

حرف مادرتو گوش بده

بذار همسرت حس كنه با ارزشي و براي داشتنت، بايد زحمت بكشه

اشتباه منو تكرار نكن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من قبلا فک میکردم ربطی نداره باید همیشه کنار همسر بود و درکش کرد تحت هر شرایطی 

اما مردا روز به روز بیشتر بی لیاقت بودنشونو ثابت میکنن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تاجایی ک تونستم متنو خوندم و متوجه شدم

عزیزم این مسئله کاملا بستگی ب همسرتون داره اگ قدرشناس باشه مطمئن باش چندبرابر جبران میکنه و خوبیات همیشه یادش میمونه و براشم عادت نمیشه...

در کنار اینا مخارج خودتم داشته باش منطقی و بادرایت عمل کن

این ضرب المثل بیشتر برا مردایی کاربرد داره ک بی مسئولیتن و قدرنشناس..

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
عزیزم خلاصه تر.. مگه رمانه؟ با مادرت موافقم.. اول زندگیته حواست باشه اینجا خانومای شاغلی هستن که به ...

اول بابت طولانی بودن عذر خواهی کردم.

میخواستم کامل باشه که همه دغدغه هامو بگم.

پس بنظرتون قناعت اشتباهه؟

همشو نخوندم ولی مرد بدعادت نکن 

اصلا دلت نسوزه وقتی میگه بیا بریم کفش بخریم یگو وااای ممنونم چه خوب 

مادر من با همین فکرای تو انقد پدرمو بدعادت کرده 

حتی پدرم خرید هم نمیره 

هیچیییی برا مادرم نمیخره .و خیلی ..

باید از مرد انتظار داشته باشی 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

همه رو نمیشه با یه چشم دید . اما تجربه شخصی خودمو میگم هر چی بی عاطفه تر بی محبت تر بی رحمتر بی ملاحضه تر باشی موفق تری اصلا به فکر شوهر نباید بود و براش دلش دلسوزی کرد اصلا چون وقتی کارش رو به راه بشه اولین نفریو که بهش ضربه میزنه به خود ادمه . همه این چیزایی که گفتم نظر و تجربه شخصی منه جسارت نشه به بقیه دلت نسوزه مراعات نکن 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
اول بابت طولانی بودن عذر خواهی کردم. میخواستم کامل باشه که همه دغدغه هامو بگم. پس بنظرتون قناعت اش ...

قناعت بیش از حد و احساسی اشتباهه

به قول یکی از کاربرا منطقی پیش برو

نزار جاتون عوض بشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40