2777
2789

همه چیز رو براتون راست حسینی تعریف میکنم شما کمکم کنید لطفا... ما ده ماهه عقد کردیم یه ازدواج کاملا سنتی و بدون شناخت، شوهرم و خانواده ش مذهبی ان، اون اوایل عقدم همه چیز خوب بود تا اینکه جدیدا شوهرم خیلییی آنلاینه بهم پیام نمیده ولی از ساعت 7 صبح تا 3 شب آنلاینه وقتایی که پیششم همش سرش تو گوشیه، پیاما مو دیر سین میکنه با اینکه آنلاینه... 

من دوماه پیش سر اینکه چرا زل میزنه به دخترا تو خیابون باهاش دعوا کردم از اون موقع بدتر شد دیگه حساسیت نشون ندادم فهمیدم میخواد حساسم کنه چون از نظر ظاهر بالاترم همه بهمون میگن ازش سری فکر میکنم میخواد کم نیاره، نمیدونم، این اخلاق دیر سین کردن هم جدیدا پیدا کرده... گوشیشو بارها چک کردم چیزی پیدا نکردم آخه من اطرافم خیانت زیاد دیدم بدبین شدم.. شما بگین من حساسم یا واقعا یه چیزی هست؟ ولی فکر میکنم با یه دختر چت میکنه و رابطشون روز به روز محکم تر میشه  با شوهرم جدیدا یه دعوا داشتیم بعد از اون اصلا نمیگه بیا خونمون شوقی نداره برا دیدنم درحالی سه روز منو نمی دید ابراز دلتنگی میکرد الان ده روزه منو ندیده اصلا براش مهم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همش آنلاینه دلیل نمیشه ممکنه وابستگی به چرخیدن تو فضای مجازی داره خیلیا اینجوری شدن دید زدن هم که متاسفانه خیلی از مردا دارن اگه فکرت درگیر خیانته چند بار تعقیبش کن تا از کاراش سر دربیاری..

حالت اول : بله خیانت میکنه.

حالت دوم: چه خیانت بکنه چه نکنه ، تو حساس شدی و شک کردی بهش. و همین داره رابطه شما رو خراب و خرابتر میکنه.

پ ن: هرچقدر هم بگی اینا فقط توی ذهنمه ، مطمئننننننن باش توی رفتارت کاملا تاثیر میزاره.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام گلم 

منم حس میکنم داره ی کارایی میکنه و تو حساس نشدی الکی بنظرم از راه خوب وارد شو ک اون از کارش مجالت بکشه باهاش مهریون شو خودت برو پیشش و من بودم هکشم میکردم ک ببینم طرف کیه ک بااون حرف بزنم و .... نه اینک اول ب شوهرم بپزم اول باید پر اونو باز کنی چون با شوهرت بحث کنی اون بیشتر سمت اون کشیده میشه

اینایی که میگی هیچ کدومش نشونه ی خیانت نیست عزیزم. 

شاید حس میکنه سطحش از تو پایین تره، پیاماتو دیر سین میکنه و کمتر محلت میده که به قول معروف تو رو هوا برت نداره. 

ولی کلا اگر شک داری حتما گوشیشو چک کن، چند باری هم اگر تونستی کشیکشو بکش تعقیبش کن مطمن شی