2777
2789
عنوان

شوهر

1453 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها.

من قبلا شوهرم خیلی دست بزن داشت.

جوری که میزد سیاه و کبودم میکرد.

این اتفاق ۳ بار افتاد.

نمیدونم چرا نرفتم قبلش شکایت کنم.

میدونم که اشتباه محض بوده.

ولی اخر خسته شدم و رفتم شکایت کردم.

و بعد از اون با هزاری التماس و به پا افتادن برگشتم و رفتیم مشاوره.

متوجه شدم اختلال عصبی داره.

بعد از اون هم دیگه منو نزد.

موقع عصبانیت سعی میکنه با شکستن یه چیزی خودش رو تخیله کنه.

خب مشاورمم خیلی امیدوار شد که نمیزنه.

اما میخوام اینو بگم.

اصلا خاطره های بدم از ذهنم نمیره و نشخوار ذهنی دارم. هی مرور خاطرات میکنم. شوهرمم خیلی پشیمون شده مثل قبل نیست

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پشیمونه ولش کن دیگه به چیزای منفی فکر نکن

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

مدام تو خونه غصه میخورم که چرا شوهرم فلان کارو کرد با من.

من خیلی بدبختی کشیدم.

نمیدونم چرا من خر طلاق نگرفتم اونموقع.

الانم که پشیمونه

ولی من دیگه ادم قبل نیستم

هزار ارزوی بر باد رفته دارم که هر روز غصشو میخورم

عزیزم خودت هم از مشاور کمک بگیر که بتونی فراموش کنی، ولی قطعا این خودت هستی که باید روی افکارت کنترل پیدا کنی، وقتی فکرا میاد سراغت مثلا روی گوشی یا جایی یادداشت کنی چیزهایی که حالت رو خب میکنه، مثلا اینکه به این فکر کنی که همسرت واقعا مشکل داشته و خدا رو شکر الان خوبه و .... ولی حتما خودم از مشاور کمک بگیر، اون تکنیکهای زیادی بهت یاد میده

ببین ما زنا. خبر از هیچی نداریم. گاهی هم حق با ماست گاهی هم نه. مردا از سر صب با هزار جور آدم سر و کله میزنن. 

و کلا عصباشون بهم میریزه. مثل شوهر تو. این وضعش دست خودش نیست. تو سعی کن همه چیو درست کنی. درکش کن. میدونم سخته. تحمل این وضع. ولی کاری به گذشته نداشته باش. که هیچوقت پیشرفت نمیکنی. فکرتو درگیر نکن. فقد سعی کن از راهی زندگیتو بهتر کنی 

طبیعیه

سعی کن زیاد بهش فکر نکنید به نقاط مثبت همسرتون فکر کنی به خوبیاش مهربونیاش

باهاش موضوع رومطرح کن وبگو برات هر ماه یا به هر مناسبت فرعی هدیه بخر و..

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
مدام تو خونه غصه میخورم که چرا شوهرم فلان کارو کرد با من. من خیلی بدبختی کشیدم. نمیدونم چرا من خر ...

عزیز فکر درست اینه که به جای غصه خوردن فقط به حال خودت یکمم همسرتو درک کنی اون ادم از این همه ادم به تو پناه اورده و تو شدی همخونش و همسرش

ازش بپرس دلیل کارش چی بوده

به هم دیگه کمک کنید تا اینکه تنهایی غصه بخورین و قهر و .. 

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
ببین ما زنا. خبر از هیچی نداریم. گاهی هم حق با ماست گاهی هم نه. مردا از سر صب با هزار جور آدم سر و ک ...

چون از صبح با هزرتا ادم سرکله میزنن باید بیان زن کتک بزنن؟ بیخیال حاجی بیخال😑😑