2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 51 پست
ببین ما زنا. خبر از هیچی نداریم. گاهی هم حق با ماست گاهی هم نه. مردا از سر صب با هزار جور آدم سر و ک ...

اخه منو جلو جاری و برادر شوهر و خواهر شوهرو... زد.

غرورم خیلی شکست.

دیگه روم حساب نمیکنن.

فکر میکنن اجازه دارن با من هر کاری دوست دارن بکنن

منم مثل توام... بخاطر خونوادم جدا نمیشم... اگه شرایطشو داشته باشم بی درنگ جدا میشم میرم.. من که دیگه ...

من دوسش دارم.

وقتی ارومه دنیاش منم

از لحاظ خرج خونه و مسافرت و... برام کم نمیذاره.

ولی این اخلاقای قبلش و عصبانیت هایی که الان داره بعضی وقتا

همه چیز گذشته رو یادم میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منو جلو جاری و برادر شوهر و خواهر شوهرو... زد. غرورم خیلی شکست. دیگه روم حساب نمیکنن. فکر میک ...

میدونم چی میگی. سخته خیلی سخته. ولی شریک زندگیته. خوب یا بد. ولی خودتو خراب نکن اینطوری. فکرتو درگیر نکن. تو یه زنی. تا اینجا اومدی. از اینجا به بعدش هم بسپار به خدا. انشالا به حق فاطمه‌ زهرا زندگیت خوب بشه و شوهرت هم به اشتباهاتش پی ببرع

طبیعیه سعی کن زیاد بهش فکر نکنید به نقاط مثبت همسرتون فکر کنی به خوبیاش مهربونیاش باهاش موضوع رومط ...

هدیه میخره.

اما کافیه یه بحث کوچیک بشه مرور خاطرات قبل میشه برام و همه چیز خراب میشه

من دوسش دارم. وقتی ارومه دنیاش منم از لحاظ خرج خونه و مسافرت و... برام کم نمیذاره. ولی این اخلاقا ...

ببین مرد هایی که زود عصبانی میشن و بعدش پشمیون واقعا چیزی تو دلشون نیست..

شاید ما ازشون دیو دو سر بسازیم اما واقعا اونا مهربونن و همه زندگیشون پای خانوادشون میریزن

خیلی از اقایون هستن که با چرب زبونی و غیره دلو بدست میارن ولی هر کاری دوست دارن میکنن اینا ریا کارن ولی از دور مهربون و جنتلمن به نظر میرسن و همه هم قبولشون دارن اما از درون!

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
هدیه میخره. اما کافیه یه بحث کوچیک بشه مرور خاطرات قبل میشه برام و همه چیز خراب میشه

از بحث دور باشید باصحبت حل کنید 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

بعضی وقتا این فکرا ارومم میکنه.

اما وقتی میرم خونه مادر شوهرم و میبینم دیگه هیچکدومشون بهم محل نمیدن بعد از اون ماجرا

از شوهرم متنفر میشم که چرا انقد منو بی ارزش کردی

ببین مرد هایی که زود عصبانی میشن و بعدش پشمیون واقعا چیزی تو دلشون نیست.. شاید ما ازشون دیو دو سر ب ...

بعضی وقتا این فکرا ارومم میکنه.

اما وقتی میرم خونه مادر شوهرم و میبینم دیگه هیچکدومشون بهم محل نمیدن بعد از اون ماجرا

از شوهرم متنفر میشم که چرا انقد منو بی ارزش کردی

بعضی وقتا این فکرا ارومم میکنه. اما وقتی میرم خونه مادر شوهرم و میبینم دیگه هیچکدومشون بهم محل نمید ...

واقعا نظر مادرشوهر و غیره اهمیت داره؟؟

زندگی همینه گاهی زین به پشت و گاهی پشت به زین!

هر کسی تو زندگی واقعی از این تجربه ها داره 

پس اهمیتی نداره..

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
واقعا نظر مادرشوهر و غیره اهمیت داره؟؟ زندگی همینه گاهی زین به پشت و گاهی پشت به زین! هر کسی تو زن ...

نه اینکه بگم اهمیتی نداره برام.

درغ چرا.

برام اهمیت داره.

چون من برای خودم یه مقامی ساخته بودم

توی اونا از همشون تحصیل کرده تر و تعریف از خود نباشه زیبا تر بودم

قبلش از سر حسادت باهام لج بودن و نظرشون برام مهم نبود 

اما الان به چشم یه ادم حقیر که زندگیش به درد نمیخوره نگاهم میکنه. از این ناراحتم که جایگاهمو از دست دادم.

اگه قبلش مغرور بودم میگفتم خب چوب غرورمو خوردم