2777
2789

خانوما من تنبلی تخمدان دارم معمولا چند ماه یه بار پریود میشم رفتم دکتر برام ازمایش هورمونی نوشت گفت چون پریود نمیشی فرقی نداره چه روزی ازمایش بدی...الان من بعد ۵ ماه پریود شدم میگم بازم مهم نیست روز سوم ازمایش بدم؟؟؟خوب اگر هروقت دلم خواست ازمایش بدم از کجا میخواد بفهمه هورمونام مشکل دارن یا نه!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ربطی ندارع هورمونی مثلا ارمایشات تیرویید و قند و اینا زمان خاصی داره منم هر موقع شد دادم 

سلام ببخشید ازمایش تیروئید ، در زمان عادت ماهانه مشکلی نداره ؟! 

رو ازمایش تاثیر میزاره یا نه ؟!

اره ربطی ندارع هورمونی مثلا ارمایشات تیرویید و قند و اینا زمان خاصی داره منم هر موقع شد دادم 

تیروئید و پرولاکتین و اف اس اچ و ال اچ  و... همه اینا هست با کلی چیز دیگه

اخه همه میگن حتما باید روز سوم پریودی باشه! شمام پریود نمیشی؟؟

میشم اما ی کم با تاخیر...تو ازمایشام همه چی نرمال بود باسونوتشخیص تنبلی رو دادن

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
نه بابا این اصلا نباید تو پری باشه اصلا زمان ندارن اینا منم دادم 

عه...اخه تو همین نی نی سایت خوندم میگن باید روز سوم باشه!هزینه ازمایشو پرسیدم گفتن ۸۰۰ هزار تومن میترسم روز اشتباه بدم پولم هدر بره😣