2777
2789

هرروز بعد رفتن شوهرم مث کوزت میچسبم ب کارایه خونه وقتی میاد انگار بمب زدن شلوار ولباسا یه طرف خوراکی میگیره دستش دوره خونه میخوره میریزه واییی دیشب تاحالا اسهال استفراغ گرفته تمام خونه رو امروز ضد عفونی کردم با وایتکس شستم ولی حالا که میاد انگار نه انگار داشتم میشستم همه جارو

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسهال و استفراغ گرفته مگه چیکار کرده ک کل خونه رو ضدعفونی کردی؟ 😐

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نه چون من وسواسی شدیدم وخیلی حساسم بخاطرمن هم ک شده خیلی رعایت میکنه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه لحظه فکر کردم عنوان تاپیک رو من زدم

شرایط منم هر روز همینه ،تازه شانس آوردم صبح زود میره آخر شب میاد 😐😑 

واقعا خسته شدم ،دخترمم یاد گرفته میگم جمع کن ،میگه مگه بابا جمع میکنه که من جمع کنم 😑

بی نهایت شلختست 

اسهال و استفراغ گرفته مگه چیکار کرده ک کل خونه رو ضدعفونی کردی؟ 😐

تودسشوووییی اینقد بو استفراغ میومد هرچی شستم بو نمیرفت منم از بوش شروع میکنم به عق زدن 

یه لحظه فکر کردم عنوان تاپیک رو من زدم شرایط منم هر روز همینه ،تا شانس آوردم صبح زود میره آخر شب می ...

خیلی بده اینجور مث یه بچه اند مدام باس بشورم بروفم خسه شدم امروز دیگه