2777
2789
عنوان

دلم‌ خونه... من چرا اینو‌نشناخته بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
بخدا کل روزکارمو سیاه کرده به این میسوزم همه‌چیو گردن من انداخت حتی‌خیانت خودشو‌ میگه اخلاقت گند بود ...

ن پس میخوای بیادبگه من خیانت کردم من مقصرم خومعلومه مبخوادکاری کنع کثافت کاری خودش معلوم نشع

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

عادیه 

توروشم گفتم‌میخوام‌بدبخت نرین ادم‌دنیا بشی گفت نترس نفرینای تو‌منو نمیگیره اگه قرار بود بگیره مال دوس دخترای قبلیم که ۱۰۰ برابر ببشتر از تو عاشقم بودن میگرف که‌من ولشون کردم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پس میخوای بیادبگه من خیانت کردم من مقصرم خومعلومه مبخوادکاری کنع کثافت کاری خودش معلوم نشع

حالم ازش به هم میخوره دیروز پی‌ام‌زده میام‌خاستکاریت اخه نیست بگه لعنتی‌حداقل با دوس دخترای جدیدت تموم‌کن‌بعد بیا واسه من خاستکاری کن

توروشم گفتم‌میخوام‌بدبخت نرین ادم‌دنیا بشی گفت نترس نفرینای تو‌منو نمیگیره اگه قرار بود بگیره مال دو ...

دهنش سرویس چقد لاشیه 😂😂

من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش!
مامانم صب گریه کرد بخاطرش گفت زنگ میزنم حرف بارش کنم گفتم تورو‌خدا نکن لاشی کل زندگیمو‌به‌هم زده

تا وقتی آویزونش باشی عذاب های بدتری در انتظارته.. بهش فحش بده کات کن

الان همه چیو گردن من انداخته شنیدم گفته اینستاشو پره پسر کرده هرز بپره! منم دیشب اینستامو‌کلا پاک‌کر ...

من باشم.دیگه اجازه نمیدم باهام حرف بزنه یا هر چیز دیگه ای

گلم این رفتارها ک از ایشون دیدی  برای امروز.دیروز و ب خاطر قهر شما نیست.

ب هیچ وجه فکرت.روحت.روانت و خانوادت را درگیر این آدم نکن.بذار بره 

فحشو که دادم‌گفت همین اخلاق گندتو میگفتما

غلط کرده حالت تهوه گرفتم از تصور همچین آدمی توام چن سال دیگه میخندی به خودت ک انقد درگیر این آدم بودی

من باشم.دیگه اجازه نمیدم باهام حرف بزنه یا هر چیز دیگه ای گلم این رفتارها ک از ایشون دیدی  برا ...

من تموم‌میکنم بعد یه هفته پی ام میده دیدیییی دیدی دورت شلوغه اینستات پر شد دیدی هر زه شدی وای این دیوونم‌میکنه از هرجا بلاکش میکنم ازیه جای دیگه میاد حرفو‌میپرونه‌میره

غلط کرده حالت تهوه گرفتم از تصور همچین آدمی توام چن سال دیگه میخندی به خودت ک انقد درگیر این آدم بود ...

من بچه نیستم دارم‌به سادگیه خودم‌میخندم که ۲۶ سالمه و بازیچه ی‌یه احمق شدم

من بچه نیستم دارم‌به سادگیه خودم‌میخندم که ۲۶ سالمه و بازیچه ی‌یه احمق شدم

سیم کارتتو عوض کن گوشیتو عوض کن خونتو عوض کن اههه ولش بابا اسکلو. همین ک خودتو عوض کنی کافیه براش!

سیم کارتتو عوض کن گوشیتو عوض کن خونتو عوض کن اههه ولش بابا اسکلو. همین ک خودتو عوض کنی کافیه براش!

دنبال یه بهونست من کاری کنم و بگه دیدیییی دیدی هر زه بودی واسه همین ولت کردما. اخه خدا کی‌میخواد جواب اینجور ادمارو بده احمق تا ۴ صب انلاینه داره با دخترا سک‌س چت میکنه