2777
2789
عنوان

دلم‌ خونه... من چرا اینو‌نشناخته بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست

خوب خداروشکر...ولش کن عزیزم کسی که هرزبپره عادت کرده...خداروهم شکرکن که شناختیش...دیگه هم اصلا نه جوابشابده نه دیدیش محلش بذارفرض کن همچین شخصی وجودنداره...بی محلی توبیشترمیسوزوندش...زندگیتوکن..انشاالله اقبال خوب قسمتت بشه...ولی توروبه خدا دوستیاتون رودریه چارچوب امن نگه دارید...مردی که یه زنو دوست داسته باشه غرایضشوکورمیکنه تازمانش که بهم محرم بشن وبه احساس اون دختراحترام میداره

خوب خداروشکر...ولش کن عزیزم کسی که هرزبپره عادت کرده...خداروهم شکرکن که شناختیش...دیگه هم اصلا نه جو ...

اینستامو کلا بستم به نظرت کارخوبی کردم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین.....بهترین کاروکردی....بذارهرچی میخوادبهت بگه اون واسه تبرعه کردن خودش پیش بقیه توروبدجلوه میده....کهنه که پاکه چ منتش به خاکه....فراموشش کن وسعی کن ازنوبسازی...همچین ادمای کثیفی لیاقت غصه خوردن ندارن بدون ازکجامعلوم هزاردردمرض نگرفته باشه....بروتاپیکای کاربراروبخون ۲شب پیس یه خانم تاپیک زده بودزگیل تناسلی گرفته واچ آی وی چون شوهرش قبلا رابطه داسته خیلی ناراحت بود

چقد دردم شبیه توهه

با این تفاوت ک 6 سال باهم بودیم 

خانواده ام فامیلم دوست آشنا و... همه و همه هم می‌دونستن 

آخرشم میگه اخلاق خودت باعت شد ازت دور شم 

کدوم اخلاقم اینکه خوب بودم جون میدادم براش از همه چیزم گذشتم براش کدومش بد بود 😔