2777
2789

روز به روز که‌میگذره بیشتر به کثافتیش پی‌میبرم. تورو‌خدا فقط‌تاپیک اخرم‌و‌یدونم تاپیک‌خیانتمو بخونید فقط تیتر اولشو بخونید متوجه‌میشید گیر چجور جانوری افتاده بودم االته دوس پسرم بود نریزید سرم ما قصدمون جدی بود 

به این‌میسوزم‌دیروز‌پی‌ام زده اخلاقت بده باعث شده من فراری شم!‌‌کدوم اخلاقم‌واقعا؟ خاسته خیانت خودشو‌پاپوش‌بذاره بعد گفته نمیخوام‌دوستی کنیم فقط بگو‌اخلاقتو‌درست میکنی‌این هفته میام‌خاستگاری! یا خداااا این اوج‌پرروییه منم‌ج‌ ندادم اخه جالب اینجاس به من میگه میام‌خاستگاریت ولی دوست دختراشم ول نکرده تا ساعت ۴ صب انلاینه باهاشون چت‌میکنه 

از‌خدا میخوام‌ بدبخت شه سیاه شه روزگارش... حال منو‌خانوادمو دگرگون کرد حال خودش دگرگون شه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نباید انقد بهش پرو بال میدادی گندش میکردی. فقط در حد دوس پسر

عزیزم من ۲سالو‌نیم باهاش زندگی‌کردم‌ما فقط شبا از‌هم دور میشدیم ما دیگه دوس پسر دوس دختر نبودیم خانواده ها در حریان بودن

عزیزم من ۲سالو‌نیم باهاش زندگی‌کردم‌ما فقط شبا از‌هم دور میشدیم ما دیگه دوس پسر دوس دختر نبودیم خانو ...

ببین عزیزم ناراحت نباش خدا دوست داره که الان متوجه شدی ولش کن بره به جهنم 

😐با این آقا قصدتون جدی بوده

خدا خیلی دوستتون داشته ک شناختینش...

خدا را شکر کن و حتی ی درصد هم ناراحتش نباش

این لجن رو میخوای چیکار ولش کن

اخه این لجن میدونی‌چی‌میگه؟‌میگه تو که با من تموم کرده بودی با پسرا سک س چت کرده بودی🤣 در حالیکه پی‌ام‌پسره رو‌خوندا.  این ۶ ماه پیش منو‌ول کرده رفته بود منم هم دانشگاهیمو به اینستام قبول کردم چون با این تموم کرده بودم بعد پسره گف خانم ....چاق شدیا نامزد کردی گفتم‌نه بابا. این حالا اینو‌مدرک کرده که مت نبودم‌تو سک سی حرف زدی🤣 نمیگه ها ولت کرده بودم به امون‌خدا. تورو‌خدا تاپیک‌خیانت خودشو‌بخون فقط

عزیزم من ۲سالو‌نیم باهاش زندگی‌کردم‌ما فقط شبا از‌هم دور میشدیم ما دیگه دوس پسر دوس دختر نبودیم خانو ...

اشتباهت همین بود نهایتش باید هفته یکی دوبار در حد دو س ساعت میدیدیش. هر کاری جای خودشو داره . فک میکنی خونواده در جریان باشه همچی تمومه؟؟ کسایی بودن ک کل دنیا از رابطشون با خبر بودن ولی جدا شدن.

من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش!
😐با این آقا قصدتون جدی بوده خدا خیلی دوستتون داشته ک شناختینش... خدا را شکر کن و حتی ی درصد هم نا ...

الان همه چیو گردن من انداخته شنیدم گفته اینستاشو پره پسر کرده هرز بپره! منم دیشب اینستامو‌کلا پاک‌کردم همش‌میخواد بهم تهمت بزنه درحالیکه خودش تو‌لجنه

این کیه ک توبخوای حتی یه ثانیه فکرتودرگیرش یکنی😡فکرتم حروم کردی 

بخدا کل روزکارمو سیاه کرده به این میسوزم همه‌چیو گردن من انداخت حتی‌خیانت خودشو‌ میگه اخلاقت گند بود باعث شد حتی‌پشیمونم نیس از‌کارش

اشتباهت همین بود نهایتش باید هفته یکی دوبار در حد دو س ساعت میدیدیش. هر کاری جای خودشو داره . فک میک ...

این واسم‌میمیرد چی‌شد نمیدونم