2777
2789
عنوان

کیا با آهنگ های قمیشی عاشق شدن😍

176 بازدید | 15 پست

من با آهنگ اون آهنگش که میگفت اومدی تو سرنوشتم بی بهونه پا گذاشتی ....    عاشق شدم واقعا تمااااام آهنگ هاش رو دوست دارم امروز تولد قمیشی عزیز هست تولدت مبارک سطان

من با آهنگ آینده خیلی خاطره دارم خیلی گریه کردم باهاش 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق نشدم ولی صداش و آهنگاش مفهومیه خیلی دوستش دارم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

من فقط عاشق اینم بشینم ی گوشه ی دنج موهای تو رو ببافم😍

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

منم آهنگ هاشون رو خیلی دوست دارم ... با معنی و مفهوم هستن

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

سیاوش قمیشی معرکه است همه اهنگهاش مفهومیه و قشنگه. از 15 سالگی به این ور خواننده های زیادی رو گوش دادم و ولشون کردم و فراموششون کردم ولی سیاوش قمیشی اصلا فراموش نمیشه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
من فقط عاشق اینم بشینم ی گوشه ی دنج موهای تو رو ببافم😍

وای اینو شوهرم همیشه میخونه  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم