2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

2430 بازدید | 50 پست

سلام امروز حالم گرفته هست خواستم یکم منو راهنمایی کنید،من شوهرم خیلی رک گو و عصبی هست و خیلی هم بدبین و زود قضاوت کن.طوری هست که اصلا نمیتونم جلوش حرفی بزنم یا اسم کسی رو بیارم،حقیقت شوهرم شهرستانی هست طرز فکرش خیلی....😔خانوادش اصلا با من خوب نیستن بخاطر همین هر اتفاقی توی خانوادش میوفته نمیزارن من بفهمم ،مثلا هفته پیش برای برادر شوهرم رفته بودن خواستگاری، من جاری هام باهام خیلی خوب هستن و فقط اونا منو میفهمن،یکی از جاری هام ماجرای خواستگاری برادر شوهرم رو بهم گفت ،ولی گفت به کسی نگو ،برام چیز عجیبی بود که حتی از شوهرم هم مخفی کرده بودن،من به شوهرم ماجرا رو گفتم و گفتم که تو خبر داشتی گفت نه ...بعد صدتا داد و فریاد که به تو چه ربطی داره که کجا رفتن و اومدن چرا فصولیشون میکنی،منم بخدا اصلا اینجور آدمی نیستم که بخوام دنبال حواشی برم یعنی اصلا وقت برای این کارها ندارم. خلاصه شوهرم فرداش رفته بود زنگ زده بود به جاری هام که حق ندارید آمار کسی به این بدید...یعنی من ‌‌😔جاری هم از دست من دلخور که چرا گفته بودی ‌‌‌...دلیل اینکه به شوهرم گفتم هم این بود که هیچ کدوم از اعضای خانوادش برای خواستگاری من نیامدن چون از روز اول مخالف بودن ،ولی برای این برادر شوهرم میگن سنگ تموم گذاشتن منم دلخور شدم گفتم مگه چی کم داشتم من..شوهرم اون اوایل می فهمید همه اینارو اما الان نه ...مادر شوهر و خواهر شوهرام انقدر چرب زبون هستن که اونو بردن سمت خودشون اصلا حرف های منو قبول نمی کنه به هرکس هم بامن رفیق و صمیمی باشه زنگ میزنه و رابطمان رو با تهدید خراب میکنه ...نمیدونم چیکار کنم 

اصلا جرات ندارم جلوش حرفی بزنم حتی درباره خانواده خودم،سریع میزنه تو چشمم منم خواهر ندارم دلم میخواد شوهرم باهام رفیق و همدم باشه ولی نیست😔مثلا اگه یهو بهش بگم پسر خالم ماشین خریده سریع گارد میگیره که بمن چه به تو چه...کلا همش میرینه بهم ببخشیدا تورو خدا بگید چیکار کنم با این آدم بی ظرفیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت برا خودت باش و خوش باش ازش فاصله بگیر خودش میاد سمتت 

در مورد بقیه هم زیاد حرف نزن من خواهرم ازدواج کرده بود از شوهرش تعریف کردم بی منظور ها بعدا متوجه شدم شوهرم به حالت مقایسه برداشت کرده 

مردا خیلی حسودن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بی ظرفیت نیستببخشید ولی شما عیب ودلیل رفتارش رو واضح گفتی دلیل رفتارش رفتار نادرست خودتون هست عزیز&n ...

عزیزم کدوم رفتارم نادرست هست؟

نه اینکه فقط درباره مردها و پسرها اینجور باشه، کلا درباره همه همینجوری هست 

خب عزیز از این واون حرف نزن،ببخشید ولی شما هم کم مقصر نیستی

میگی وقت ندارم به مسایل دیگران فکر کنم بعد همه دغدغت شده خاستگاری و رفتار فلانی و دیگران !!

برا برادر همسرت هر کاری کردن بکنن،شما چرا گذشته رو شخم میرنی وکام خودت وهمسرت رو تلخ میکنی،مهم رابطه شما وهمسرته،به خاطر موضوعات دیگران جو بین خودتون رو متشنج نکنید 

در ضمن جاری دوست نمیشه ،همیشه یه حریمی بزار باهاشون 

نسبت به خودش ومسایل خانوادش بی تفاوت باش،خرکار میخان بکنن،شما اهمیت نده ،اهمیت که ندی خودش خود به خود بهتر میشه 

کاریش نمیتونی بکنی

ذات و اخلاق و تربیتش همینه ‌عوض نشدنیه

ولی تنها کاری که میتونی بکنی اینه که لام تا کام باهاش حرف نزنی فکر کنی وجود نداره تو خونه 

هیچی نگو هیچی ها

اگرم خیلی سختته جدا شو بره 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عزیزم کدوم رفتارم نادرست هست؟ نه اینکه فقط درباره مردها و پسرها اینجور باشه، کلا درباره همه همینجور ...

کلا همیشه زن مقصره تو نی نی سایت 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

والا شوهر منم اصلا ن پیشم حرف میزنه ن چیزی وقتیم میخوام بشینم باهاش حرف میزنم زود میگه ول کن کم درمورد دیگران حرف بزن اخه زن و شوهر که دیگه این حرفارو ندارن هیییچوقتممم هیچ حرفی بهم نمیزنه از زبون دیگران میشنوم مثلا شوهرم میخواد فلان کارو انجام بده منم ی خستم برام دعا کنید 😔

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

فقط عزیزم باهاش حرف نزن. انگار که نیست 

با کسی هم صمیمی شدی جوری باش این نفهمه 

متاسفانه فقط باید تحمل کنی یا که دیگه خود دانی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
مثلا اگه توی کوچه دعوا بشه حتی آدم هم کشته بشه اگه براش تعریف کنم میگه به تو چه به تو چه که اینجور ش ...

خوب کلا بفکر تغییر دادن خودش هم نیست 

کاری از کسی برنمیاد