2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاریش نمیتونی بکنی ذات و اخلاق و تربیتش همینه ‌عوض نشدنیه ولی تنها کاری که میتونی بکنی اینه که لام ...

الان وضعیت منم همینه من اسیو درک میکنم من دوساله هرکاری کردم درست نشد الان فقط تو خونم تنهام ساکت ساکت وقتی هست انگار نیست و برام عادی شده بهش گفتم بچه دار شیم که حداقل از تنهایی در بیام ولی میگه بچه نمیخوام الان ی هفتس اومدم خونه پدرم یکبار زنگ نزده حالمو بپرسه منم نزدم حقیقت چون خیلی دل شکستم همش تو خونه خودم تنهام اونم هممممش بیرونه هممش

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
ولش کن به امان خدا ....خخخخ...این مردا ادم بشو نیسن

خودتونمکه مردی ماشالله

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ددقیقا شوهرم منم همینطوره😔

اره منم شرایطم عین خودته ولی جالب اینجاست میشینه کنار مادرش و پدرش همه چیزو براشون تعریف میکنه یا وقتی به برادرش میرسه حررررف همه کسو همه چیزو پیش میکشن ولی فقط من گناه کردم  

مثلا اگه گوشیش زنگ بخوره من بپرسم کیه دیگه شرو جر کلا من افسرده شدم ارامبخش استفاده میکنم دیوانه شدم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
کاریش نمیتونی بکنی ذات و اخلاق و تربیتش همینه ‌عوض نشدنیه ولی تنها کاری که میتونی بکنی اینه که لام ...

چرا میگین هیچ کاری نمیشه انجام داد..‌‌....چرا باید ما خانما لام تا کام باشیم چرا نباید دنبال راه حل باشیم ......چرا یراست پیشنهاد و جدایی و طلاق آخه ..این درست نیست عزیزم خصوصا برای تازه عروسا نباید نظر اشتباه بدیم ......هر مشکلی راه حل داره کافیه بلد باشیم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
مثلا اگه توی کوچه دعوا بشه حتی آدم هم کشته بشه اگه براش تعریف کنم میگه به تو چه به تو چه که اینجور ش ...

چند ساله عشقم ازدواج کردی؟

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

ولی خودشون خانواده ای هستن که آمار همه رو دارن و پشت سر همه حرف میزنن مثلا تو جمع خانوادگیشان پا به پای مادر و خواهراش از دیگران حرف میزنه ‌‌‌..ولی وقتی خودمون دوتا هستیم میگه تو فضولی نکن نمیدونم چطور بگم باور کنید ولی من اصلا آدم فضولی هم نیستم فقط دلم میخواد باهاش حرف بزنم یا درددل کنم همین ...

عزیزم کدوم رفتارم نادرست هست؟ نه اینکه فقط درباره مردها و پسرها اینجور باشه، کلا درباره همه همینجور ...

گلم وقتی میگی که جلوش از کسی دیگه حرف میزنم اگه زن باشه داری جلوهمسرت  خودت رو باهاش مقایسه میکنی که مردا معمولا دوست ندارن واین یه نقطه ضعف میدونن برا خودشون گلم ،اگه طرف مقابلی که در موردش حرف میزنی مرد باشه داری همسرتو مقایسه میکنی گلم وهیچ مردی از هیچ نظری دوست نداره با بقیه مقایسه بشه 

وای خیلی سخته با همچین مردی زندگی کردن.این جور مردا زنشونو پیر میکنن.میگی مشاوره هم رفته خوب نشده.میگه میشه آدم با شوهرش حرفی نزنه،درد دل نکنه،زنها به عشق و محبت همسرشون زنده ان

چرا اخلاقه بدش رو میبینی یه مدت خودتو تحویل بگیر گلم ،از نقاط قوت همسرت باهاش حرف بزن البته مستقیم نه وقتی لباسش میشوری بگو عطر زندگیمو داره براش میوه پوست بگیر باهم بخورین غذا میکشی همیشه یه تکه از بهتریناش رو براخودت بزار وخیلی کارا دیگه بهش پیشنهادرابطه رو اول خودت بده تا کم کم بدونه مهم ترین ادمه زندگیتونه وخودش شروع میکنه به اهمیت دادن به شما 

اصلا آدم مقایسه گری نیستم توی هیچ چیز ...اما اون خیلی خودخواهه اخه مگه میشه ادم با شوهر خودش حرف نزنه؟بخدا اصلا امکان نداره 

من کسایی رو میشناسم که جاسوس برا خودشون می زارن تو خانواده تا بچیزی بشنون برن به شوهرشون بگن