2777
2789

حس میکنم دیوونه شدم😐

خودمو ی دختر دیگه تصور میکنم که کلیییی از لحاظ مالی و فرهنگ و قیافه و اینا و کلا زمین تا آسمون با من فرق داره 

قضیه از اونجا شروع شد که ی رمان خوندم یک سال پیش بعد من خیلی خوشم اومد ازش ،، خلاصه که خودم کم کم تو ذهنم بهش انسان اضافه کردم😐😂الان هرچی که من نمیتونم بهش برسم یا ندارمش رو تو ذهنم اون دختره تصور میکنم که دارش و کلی خوش میگذرونم😐💔

خودم : تو خوزستان زندگی میکنیم آزادی دارم اما نه در حدی که هرکاری دلم خواست بکنم ،، وضع مالیمون متوسطه و مامان بابام مشکلات زیادی دارن ولی زندگیمون بد نیست خداروشکر

اونی که تصور میکنم : تو تهرانن ۱۶ سالشه باباش کله گندس و کلییی آزادی داره در حدی که میتونه شب خونه نیاد یا بره پارتی و اینا ،، بلاگر و خوانندس ،، هرکاری کنه مامان باباش بهش گیر نمیدن

خلاصه همین دیگه😐اولاش ی سرگرمی بود فقط ولی حالا دیگه دارم اذیت میشم ،، فکر کردم اگه هیچ سودی برام نداره برای چی من باید در روز مثلا ۱ ، ۲ ساعت وقت بذارم و الکی فکر کنم؟! 

ببخشید زیاد شد❤

چکار کنم؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من بچه بودم اینطوری فانتزی میزدم هیچیمم نشدا ولی خب زمینش فراهم میشه بعدها دوشخصیتی بشه ادم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بها نده بهش اون شخصیت برات تو دنیای واقعی یواش یواش پیدا میشه و نمیتونی تفکیک کنی فرق توهم واقعیت رو

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خواهر از رویا بیا بیرون عملیش کن! اونم با درس، فن، هنر

همش خودمو با اون مقایسه میکنم بغضم میگیره که مثلا چرا اون فلان چیز رو داره من ندارم😪واقعا خسته شدم دیگه

دیگه بها نده بهش اون شخصیت برات تو دنیای واقعی یواش یواش پیدا میشه و نمیتونی تفکیک کنی فرق توهم واقع ...

بخدا خعلی سعی میکنم فکر نکنم اما نمیشه💔

همش خودمو با اون مقایسه میکنم بغضم میگیره که مثلا چرا اون فلان چیز رو داره من ندارم😪واقعا خسته شدم ...

اثرات فضای مجازی بلاگری و شاخ و پولدار و اینا..

قبول دارم خیلیاشون مفت مفت پولدار شدن!

اما سعی کن با چیزی پولدار بشی ک بتونی بهش افتخار کنی به دردت بخوره نه چارتا عکس و کپی کردن! فن یاد بگیر عزیزم زبان بخون دو زبان سه زبان.. ی روزی می‌رسی میبینی چقدر جلویی از همه.

🌚
بخدا خعلی سعی میکنم فکر نکنم اما نمیشه💔

عزیزم فکر نکن واقعا ی کار دیگه بکن درسی یا کتاب جدیدی بخون

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
اثرات فضای مجازی بلاگری و شاخ و پولدار و اینا.. قبول دارم خیلیاشون مفت مفت پولدار شدن! اما سعی کن ...

اوهوم درست میگین😥❤

مثلا سوالم اینه چرا یکی مثل من باید کلی جون بکنه تا بچیزی برسه بعد یکی مثل اونا خیلی راحت عشق و حال کنن😥😑

منم چیزی که الان میخوام رو دیگه تو ۳۰ ، ۴۰ سالگی نمیخوام😕💔

اوهوم درست میگین😥❤ مثلا سوالم اینه چرا یکی مثل من باید کلی جون بکنه تا بچیزی برسه بعد یکی مثل اونا ...

میفهمم عزیزم آدمی همیشه حسرت به دله حالا یکی بیشتر یکی کمتر اتفاقا خودت به دستش بیاری کیفش بیشتره برات در اینده

🌚
سوتی رو نفهمیدمممممم ولی چجوری هم بلاگره هم خواننده😐

عنوانمه تو تاپیکتم نوشتم😂

چمیدونم هست دیگه😬خواننده ن هااا از اون بلاگرا که واسه کلیپ اینستاشو اینا میخونه😁😑یجور میحرفم انگار واقعیه😑💔