2777
2789
عنوان

بنظرتون نفرین مادر میگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 20 پست
آره همون حرف که میگن زیاد باشی زیادی میشی دقیقا برای من صدق کرده ولی ناچاریه همش دور بر اینام اما دی ...

الان ‌ناراحتی اینجوری میگی

کلا قطع رابطه خوب نیست....زیاد ارتباط داشتن هم خوب نیست. سعی کن حد وسط رو رعایت کنی‌ 

گذشته دیگه....اونا پیرن...حوصله ندارن....شما ماشاالله جوونی....گذشت کن....ان شالله در آینده از بچه ه ...

من بخاطر این دوتا بچه جونمومیدم نمیدونم چطوری دلش میاد کهاز خدا مرگمو میخاد حالا منو هیچ این دوتا بچه چیکار کردن ک اینارو ازش متنفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ‌ناراحتی اینجوری میگی کلا قطع رابطه خوب نیست....زیاد ارتباط داشتن هم خوب نیست. سعی کن حد وسط ر ...

الان یه هفته از اون موضوع گذشته اما هروقت یادممیاد دلم خون میشه دلم میخاد بچه هامو بردارم برم یه جای که کسیو نشناسم نبینم اینامبه ارزوی دیرینشون که گم شدنمن از زندگیشونه برسن

حرف هیچ اثری نداره و اینا یک سری اعتقاد هست که واقعی نیست  مغز ما میتونه  یه چیزای داشته ...

ولی داغ حرفاش رو دلم مونده هروقت بهشنگاه کنم نفریناش یادممیاد

خب این اثر یک باور هست که رو ما اثر میذاره  خب عادیه یکی  به من حرف بد بزنه یا بچم ناراحت ...

مخصوصا آدم بدبختی زیاد کشیده باشی بازم مامانتم تو اون وضعیت نفرینت کنه خودتو بچه هاتو واقعا به مرز جنون میرسی من ک کلا او ن روز دیونه شده بودم اصلا یادم رفت اون زن مادرمه