2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بهش گفتم بچه هامو باهاش دعوا نکن گناه دارن همش به بچه های من چیز میگی عصابش جای دیگه خورد بود س ...

نه....شما تقصیر نداری

شما ببخش مادرت رو.‌

اگرم ‌نفرین نگرانت ‌کرده یه صدقه ای به فقیر بده بگو خدایا همه مون رو ببخش. 

اگه بهش ظلم‌کرده باشی و اونم از ته دل نفرین کنه آره ولی نفرین مادرها اکثرا ته دل نیست

من ظلمی نکرده بودم قبلش ولی همیشه بیشتر از خوهراممنو نفرین میکنه و از من بدش میاد با این که من بیشتر بهشون احمیت میدم هرجا کارشون گیر باشه سواد ندارن من میرم جمع میکنم مشکلاتشونو بازم انگار براشون اضافه ایم دیوونمکرد او روز از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون خوهرم جلومونمیگرفت با چوب میخاستم بزنم تو سرش

نه....شما تقصیر نداری شما ببخش مادرت رو.‌ اگرم ‌نفرین نگرانت ‌کرده یه صدقه ای به فقیر بده بگو خدای ...

اخه بعدش ک عصبی شدم نزدیک بود با چوب بزنم تو سرش خواهرم نذاشت همش هم تقصیر خودش بود

من ظلمی نکرده بودم قبلش ولی همیشه بیشتر از خوهراممنو نفرین میکنه و از من بدش میاد با این که من بیشتر ...

وای نه....خودت رو کنترل کن عزیزم

چون بیشتر براشون کار میکنی طبیعتا با تو راحت ترن و این راحتی متاسفانه باعث میشه بدون رودربایستی نفرین و ...بکنن

یه مقدار اگه میتونی بدون دلخوری فاصله بگیر ازشون. ارتباط که یه مقدار کمتر بشه احترامها بیشتر میشه. 

اخه بعدش ک عصبی شدم نزدیک بود با چوب بزنم تو سرش خواهرم نذاشت همش هم تقصیر خودش بود

گذشته دیگه....اونا پیرن...حوصله ندارن....شما ماشاالله جوونی....گذشت کن....ان شالله در آینده از بچه هات خیر می بینی. 

وای نه....خودت رو کنترل کن عزیزم چون بیشتر براشون کار میکنی طبیعتا با تو راحت ترن و این راحتی متاسف ...

آره همون حرف که میگن زیاد باشی زیادی میشی دقیقا برای من صدق کرده ولی ناچاریه همش دور بر اینام اما دیگه بمیرمم نمیرم سمتشون