2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شرمنده 

شما ۳۱ هفته رفتین سونو وزنش چند بود ؟ 

من هنوز ۲ هفته دیگه باید برم 

امروز پام بشکنه رفتم بهداشت زنه از رو شکمم میگه بچت کوچیکه  دوهفته عقبه  همینجور بدون هیچ دستگاهی....

در صورتی که هم حرکاتشو دید که چقدر خوب حرکت میکنه هم صدای قلبش عالی بود 

از صبح همینجور دارم غصه میخورم و گریه میکنم

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
سلام عزیزم شرمنده  شما ۳۱ هفته رفتین سونو وزنش چند بود ؟  من هنوز ۲ هفته دیگه باید برم&n ...

هییییچ ربطی ب اندازه شکم نداره

ببخشید ولی اونا اکثرشون بیسوادن و فقط دل ادمو خالی میکنن حالا میری سونو میبینی چقدر نینیت تپله😍

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

من فقط 32 هفته رفتم که 1900بود خاستم دوباره برم برا وزنش دیگه نیازی نیست بیخیالش شدم هرچی شد دیگه میشه بگی وزن جنین شما تو هفته 32چند بود اگه دوس داشتی بگو ممنون من خیلی دغدغه دارم که وزنش حداقل به سه کیلو برسه

سلام عزیزم شرمنده  شما ۳۱ هفته رفتین سونو وزنش چند بود ؟  من هنوز ۲ هفته دیگه باید برم&n ...

عزیزم اصلا نمیشه از رو شکم گفت اصلا..من ۳۰ هفته سونو رفتم ۱۷۰۰ بود..دیگه نرفتم تا دیروز ک ۳۷ هفته بودم دقیق..گفت ۳۲۰۰ تا ۳۳۰۰ وزنشه..البته خطا هم داره.به حرف اینای ک تو بهداشتن توجه نکن..بمنم میگفتن هنوز بچت بریچه و دیگه نمیچرخه  اصلا.ولی دیروز سونو گفت سفالیک شده..

هییییچ ربطی ب اندازه شکم نداره ببخشید ولی اونا اکثرشون بیسوادن و فقط دل ادمو خالی میکنن حالا میری س ...

آره امروز به این نتیجه رسیدم . خدا بگم چیکارش نکنه الکی غصه و نگرانی انداخت تو دل من 

شکمم خوب بزرگ شده همچینه که نمیتونم رو زمین چهارزانو بشینم نمیتونم دسشویی  ایرانی برم 

اینقدر حرکاتش خوبه 

دکترم دفه پیش که رفتم پیشش گفت ۳۱ هفته برو سونو بیا پیشم اگه خودش میخواست میگفت ۲۸ هفته بیا .

همینجور دارم‌خودمو دلداری میدم‌

ولی بازم یه جای دلم‌ نگرانه 

تو رو‌خدا شما که جلوتر از منی موقع زایمانت واسم دعا کن زود بگذره و بچم سالم باشه .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
استارتر منم دقیقا ۳۷ هفته رفتم سونو پسرم ۳۱۸۰ بود  قراره دوباره هفته بعد برم سونو  خدا ک ...

واااای من بچم همش بریچ بود..عالم و ادمو دیوونه کردم از پس گفتم دعا کنین بچرخه سفالیک شه ک سزارینم نکنن..خدازوشکر دیروز دکتر گفت اقا پسر بلاخره چرخیده...خیلی خوشحال شدم..سزارین همش عوارض

آره امروز به این نتیجه رسیدم . خدا بگم چیکارش نکنه الکی غصه و نگرانی انداخت تو دل من  شکمم خوب ...

انشالله نینی ت صحیح و سالم میاد بغلت عزیزم💗😍

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
من فقط 32 هفته رفتم که 1900بود خاستم دوباره برم برا وزنش دیگه نیازی نیست بیخیالش شدم هرچی شد دیگه می ...

میرسه عزیزم..اصلا نگران نباش.بعدشم این سونو ک وزن رو تقریبی حساب میکنه...

من ۳۰ هفته سونو رفته بودم ۱۷۰۰ بود..البته این باردازی دوممه و پسرم هست..چون معمولا وزن پسرا یکم از دخترا بیشتره