2777
2789
واااای من بچم همش بریچ بود..عالم و ادمو دیوونه کردم از پس گفتم دعا کنین بچرخه سفالیک شه ک سزارینم نک ...

کاش بچه من بریچ بود من تحمل زایمان طبیعی رو ندارم از معاینه میترسم کلا فوبیام اون تخت معاینه لعنتیه😫 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرسه عزیزم..اصلا نگران نباش.بعدشم این سونو ک وزن رو تقریبی حساب میکنه... من ۳۰ هفته سونو رفته بودم ...

میگم میتون یه سوال دیگه داشته باشم تو بارداری تون هم مکمل خاصی خوردین ؟؟

منم همین‌طور اما دکتر خودم قبول نمیکنه سزارینم کنه 

دکتر منم همش میگه بیمارستان گیر میده و دیگه مثل قبل نیس تو یه روز مشخصی بری بیمارستان سزارین شی باید درد زایمانت شروع بشه بری بیمارستان بعد چند ساعت من به یه بهونه ای سزارینت کنم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
دست راستت روسرمن🙄

من دخترمو طبیعی اوردم واقعا خوب بود.‌الانم دارم میبینم خانومای ک سزارین شدن بعد از چن سال کمردرد و پادرد امونشونو بریده..همشم بخاطر بی حسی که زدن تو کمرشون

من دخترمو طبیعی اوردم واقعا خوب بود.‌الانم دارم میبینم خانومای ک سزارین شدن بعد از چن سال کمردرد و پ ...

من بچه اولمه ولی خواهرامو ک سز شدن دیدم چ زجری کشیدن و هنوز ک هنوزه کمردرد دارن دیگه واقعا بدم اومده از سز🥴🤦‍♀️

من بچه اولمه ولی خواهرامو ک سز شدن دیدم چ زجری کشیدن و هنوز ک هنوزه کمردرد دارن دیگه واقعا بدم اومده ...

اره بابا. دکترم بهم گفته یه زن عاقل هیچوقت زایمان سزارین رو انتخاب نمیکنه...زایمان طبیعی دردش همون چن ساعته ک قابل تحمله و به محضی ک بچه رو میکشن بیرون تمام دردا تموم میشن و خودت بلند میشی رو پای خودت دور بچت..حس خیلی خوبیه

سلام خوبی؟ نرفتی معاینه لگن؟ منم تصمیم‌گرفتم طبیعی زایمان‌کنم 

سلام گلم.ممنونم..چرا ۳۸ هفته رفتم..گفت خوبه دهانه رحمت..در حد یه انگشت..گفت پیاده روی و یه سری ورزشارو شروع کنم..ان شاءالله تا درد زایمانم شروع بشه

سلام گلم.ممنونم..چرا ۳۸ هفته رفتم..گفت خوبه دهانه رحمت..در حد یه انگشت..گفت پیاده روی و یه سری ورزشا ...

بسلامتی منم ۳۸ هفته و یک روز رفتم یه انگشت باز بودم، زایمان‌کردی بیا خبر بده

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن