2821
2789
عنوان

مامان یکی از دوستام

269 بازدید | 30 پست

برای برادر کوچیکتردوستم حساب باز کرده و پول ریخته به حسابش بدون اینکه به دوستم بگه درصورتی ک همهههه چیزشون ب هم مبگن

حالا دوستم فهمیده و ناراحته بخاطر پول نه بخاطر اینکه نخواسته این بفهمه و یواشکی اینکارو کرده 

بهش چی بگم حالش خ خرابه میگه مگه من حسود داداشم ک یواشکی اینکارو کرده

برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستی مرسی😍😍❤❤ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اینقدر مامانم تمام کارهاشون یواشکی انجام میدن دیگه سرررررر شدم 

بی تفاوتم برام مهم نیست دلشون هر کاری میخواد بکنن.... ولی اوایل مثل دوستت ناراحت میشدم.... چون توی تمام ناراحتی وغصه ها کنارشون شریک بودم ولی تو شادی‌ها و مسائل پولی پنهان کاری میکردن... به دوستت بگو مگه الان تو ناراحتی چیزی عوض میشه 

چون اگه به روشون هم بیاره از این به بعد بیشتر پنهان کاری میکنن

من اینقدر مامانم تمام کارهاشون یواشکی انجام میدن دیگه سرررررر شدم  بی تفاوتم برام مهم نیست دلش ...

آخه اینا همه چیزشونو ب هم میگن حتی کوچکترین کار

آخه اینا همه چیزشونو ب هم میگن حتی کوچکترین کار

خوب  به این علت نگفته که فکر کرده اگه بگه حالا اینم انتظار داره واسه اونم حساب با کنه... با اینکه دوستت شاید چنین انتظاری نداشته باشه ولی والدین گاهی اینطوری فکر میکنن

شاید هم فکر کرده مسئله مهمی نیست که به دوستت بگه ونگفته

خوب  به این علت نگفته که فکر کرده اگه بگه حالا اینم انتظار داره واسه اونم حساب با کنه... با این ...

دوستمم میگه میخام برم محضر تعهد بدم ک ازشون ارثی نمیخام 

دوستمم میگه میخام برم محضر تعهد بدم ک ازشون ارثی نمیخام 

وای چقدر ناراحت شده بگو بابا بعضی پدر مادرا هستن بدتر از این میکنن 

و حالا اگه اینکار بکنه چی میشه تازه بقیه خوشحال میشن 

دوستت متاهل

وای چقدر ناراحت شده بگو بابا بعضی پدر مادرا هستن بدتر از این میکنن  و حالا اگه اینکار بکنه چی ...

آره متاهله آخه ب مامانش گفته ک ناراحته و مامانم زده زیرشو گفته تو حسودی میکنی و.... اینم گفته بخاطر اینکه قائم کردی ناراحتم ازتون ارث نمیخام و... مامانم گفته لازم نیس تعهد بدی همینجوری ببخشش  دیگ از جزئیات خبر ندارم خلاصه خ ناراحته زنگ زد کلی گریه کرد

وای چقدر ناراحت شده بگو بابا بعضی پدر مادرا هستن بدتر از این میکنن  و حالا اگه اینکار بکنه چی ...

بخاطره این خ ناراحته ک با مادرش خ صمیمی بودن و کوچکترین چیزشونو ب هم میگفتن

آره متاهله آخه ب مامانش گفته ک ناراحته و مامانم زده زیرشو گفته تو حسودی میکنی و.... اینم گفته بخاطر ...

به خدا آدم میمونه چی بگه مامان منم چون برای عقد من هیچ کاری نکرد حتی یه هدیه کوچیک نداده بود واسه خواهرم عقد مفصل گرفت وطلا داد به من هیچی نگفت بعد که فهمیدم گفت شاید تو حسودی کنی 

این دوستت هم انگار مادرش راضی بوده ارث‌ ببخشه که گفته همینجوری بگو 

... من که میگم ارث‌ش  ببخشه تازه خوشحال میشن اونا 

تنها راهش اینه بی خیال باشه... این حرف را کسی میگه که دوساله درگیر این مسائل بجز داغون شدن خودش هیچی نداره بگو برای بخشیدن ارثت عجله نکن حالا ناراحتی تصمیم نادرست میگیری بزار در آرامش فکر کن

2825
2823
2791
2779
2792