2821
2789
عنوان

مامان یکی از دوستام

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
بخاطره این خ ناراحته ک با مادرش خ صمیمی بودن و کوچکترین چیزشونو ب هم میگفتن

منم با مادرم قبلا اینطور بودم یهو از دو سال پیش صد هشتاد درجه رفتارش عوص شد با من نمیدونم چرا 

دیگه همینه آدمها تغییر میکنن 

بهش بگو غصه نخور بالاخره یه روز هرکس پی به اشتباهش میبره 

هر چند این چیز مهمی نیس فوقش مادره میگه پول خودمه اختیارش داشتم به تو ربطی نداشت بهت بگم 

مامان و بابای  من یواشکی واس دادشم خونه خریدن وقتی فهمیدم اصلا خم به ابرو نیاوردم تازه کلی تبریک گفتم و بهشون گفتم خوشحال شدم چون واقعا از ته دل خوشحال شدم ولی اونا جور دیگه فکر میکردن که قایم کردن

به خدا آدم میمونه چی بگه مامان منم چون برای عقد من هیچ کاری نکرد حتی یه هدیه کوچیک نداده بود واسه خو ...

کلا خ وقته میگه میخام ببخشم با شوهرم زیاد خوب نیس باباش بهش تیکه میندازه ک ارثم قراره برسه ب شوهرت بیچاره اینجور ک این میگه تا وقتی این تو خونه بوده هیچی براش خرج نکردن این ک شوهر کرد دست و دلباز شدن تازه کلیم میگن ک هرچی خاستی برات گرفتیم خ مغرور دوستم منم بهش میگم عجله نکن ولی میگ خ وقته بش فک میکنم آنقدر ب مادرش اعتمادم داشت ک بخاطر اینکه اون میگف خاستگارت خوبه شوهر کرد بش

برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستی مرسی😍😍❤❤ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم با مادرم قبلا اینطور بودم یهو از دو سال پیش صد هشتاد درجه رفتارش عوص شد با من نمیدونم چرا  ...

چقدر این پنهان کاری عذاب اوره واقعا کاش همون لحظه بگن حتی اگ آدم حسادت هم کنه آنقدر سخت نیس ک یواشکی اینکارو بکنن

کلا خ وقته میگه میخام ببخشم با شوهرم زیاد خوب نیس باباش بهش تیکه میندازه ک ارثم قراره برسه ب شوهرت ب ...

عجب اگه احتیاجی نداره به ارث‌ش و قبلا هم به روش آوردن مسئله ارث را 

بره ببخشه بهشون و این یه تو دهنی محکم بهشون که همه چی  را ثابت میکنه 

حداقل دل خودش خنک میشه 

ولی اگه ارث‌ قابل توجه نیست 

ببخش عزیزم من شوهرم اومد خونه برم بهش شام بدم بعد بهت جواب میدم  

فعلا 

عجب اگه احتیاجی نداره به ارث‌ش و قبلا هم به روش آوردن مسئله ارث را  بره ببخشه بهشون و این یه ت ...

باش گلم ممنون از جوابات 

پدرش دوتا خونه داره و یه باغ و یه ماشین بقیه نقدینگیشو نمیدونم ولی میگ نمیخام چشمشون دنبالشه بهشون میگه نمیخام ولی پدرمادرش نمیان ک برن محضر با حرف میچزوننش فقط

چقدر این پنهان کاری عذاب اوره واقعا کاش همون لحظه بگن حتی اگ آدم حسادت هم کنه آنقدر سخت نیس ک یواشکی ...

بله این پنهان کاری یه جور توهین وتفاوت گذاشتن بین بچه هاس که باعث جدایی بین خواهر وبرادر هم میشه 

باش گلم ممنون از جوابات  پدرش دوتا خونه داره و یه باغ و یه ماشین بقیه نقدینگیشو نمیدونم ولی می ...

آخی هیچی هم بدتر از نیش کلام نیست 

فکرنکنم نیازی باشه والدینش بیان محضر خودش بره محضر بگه یه گواهی بخشش ارث میخوام وازش تعهد میگیرن که هیچ ادعایی روی اموال پدر ومادرش نداره وامصاه واثر انگشت.... این میشه تعهد محضری بعد خودش ببره بده به خانواده اش 

باش گلم ممنون از جوابات  پدرش دوتا خونه داره و یه باغ و یه ماشین بقیه نقدینگیشو نمیدونم ولی می ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 

به دوستت بگو خیلی ها این طوری هستن پدر مادراشون شاید هم بدتر.... 

خودش اذیت نکنه... اونا گناه میکنن که بچه اشون آزار میدن 

آخی هیچی هم بدتر از نیش کلام نیست  فکرنکنم نیازی باشه والدینش بیان محضر خودش بره محضر بگه یه گ ...

آها ممنون عزیزم لطف کردی 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم  به دوستت بگو خیلی ها این طوری هستن پدر مادراشون شاید هم بدتر.... ...

آره 

خیلیا اینجورین نمیدونم چرا موقع بچه آوردن فکر این چیزارو نمیکنن

واقعا که... یکی نیست بگه شما که این جور هستید چرا چندتا بچه میارید که بینشون هم فرق بگذارید

آخرشم منت میزارن سر بیچاره ها🤣ممنون از راهنماییت عزیزدلم انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی 

بله همین طوره  خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم  شما هم خوشبخت وشاد باشید     &n ...

ممنون گلم همچنین ❤️❤️💐

2825
2823
2791
2779
2792