2777
2789
عنوان

توصیه شما خواهرای متاهل به ما مجردا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 69 پست
چجوری درباره مسایل جنسی بپرسیم مثلا چجوری بپرسیم

مثلا تو مسائل جنسی سرد هستن یا گرم

اگر مشکلی وجود داره هر دو طرف بگن

بگن مثلا دوران عقد رابطه نمیخوان 

هر مواردی که مهمه رو بگن که بعدا مشکلی پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسن کم ازدواج نمیکردم 

میدونستم بیشتر بمونم کیسای بهتری میاد خداروشکر شوهرم خوبه ولی از لحاظ مالی خیلی تحت فشار بودم از وقتی نامزد کردم تاهمین الان و هزارجور خواستم گذشتم درصورتی که بعده نامزدی خیلی اومدن گفتن مانگه داشته بودیم که ۱۸ سالش بشه بعد بیایم و،،،که خیلیم کیسای خوبی بودن،پس عجله ممنوع 

باخانواده شوهر سعی نمیکردم صمیمی بشم و جوری رفتار میکردم که احترام یینمون باشه ولی رودرواسی بینمون بمونه

حتما تو عقد میرفتم اتلیه و جشن عقد میگرفتم

توانتخاب حلقه به پول نگاه نمیکردم که وزن کمرو بردارم چون حلقه تااخر میمونه پس چیزی باشه که به دل بشینه

حتمااااا اول پامو به دانشگاه باز میکردم و بعد نامزد میکردم حتمااااااا قبل ازدواج گواهینامه میگرفتم‌و یه حرفه یاد میگرفتم

موقع رفتن به خونه مادرشوهر بهترین تیپارو میزدم

میزاشتم که مامانم بیاد به عروسیم،،، 

شب خواستگاری نامزدم پرسید چی برات مهمه تو زندگی که من داشته باشم و اونجوری باشم

گفتم دروغ نگو 

خیانت چه من چه خودت دورش نریم اگر کم و کاستی تو زندگی بود به هم بگیم اما خیانت اصلا

پشت هم باشیم 

اونم گفت اگر مشکلی پیش اومد بهم بگیم و موقع بحث و دعوا به هم بی احترامی نکنیم و غرور رو کنار بذاریم تو زندگی و اگر بحثی شد جدا خوابیدن و اینا نداریم 

شما هم درمورد چیزایی که مهمه براتون حرف بزنید از همون اولش و بدونید از هم تو زندگی چی میخواید

خوش‌بختانه اشتباهی نکردم خودم

توصیه م :حتما قبل عقد طرفتو بشناس

از همه لحاظ ب چالشش بکشون

تا میتونی تحقیقات کن در مورد خودشو خانوادش

چند جلسه پیش مشاور قبل ازدواج برین و ب مشتوره توصیه کن ازتون تست بگیره ببینه میتونید باهم سازگاری داشته باشین یانه

و بعد عقد از اول خودتو قانع و کم خرج نشون نشه

هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی غرورشوهرتو نشکون 

حتی اگه اشتباهی کرد اون لحظه تاییدش کن بعدا غیر مستقیم اشتباشو بش بگو

ب هیچ عنوان بد خانواده شو پیشش نگو 

بد خانواده خودتم نگو

حساسیت ب هیچ کار یا حرفیش نشون نده اروم بش تذکر بده و درآخر بگو هر جور خودت صلاح میدونی

زندگی را باید زندگی کرد