2777
2789
عنوان

توصیه شما خواهرای متاهل به ما مجردا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 69 پست
چجوری احساس صفر😑

موقع تصمیم گیری در مورد همسر. بالاخره آدم یکی رو دوست داره که بهش فکر میکنه دیگه.اما موقع بررسی معیارها احساس رو نباید تاثیر داد. آدمو‌گمراه میکنه. من و شوهرم عاشق هم بودیم. خانوادم مخالف بودن. اما وقتی همسرم با منطق خودش راضیشون کرد من هول نشدم زود بپرم وسط زندگی. گفت بالای مامانم اینا زندگی کنیم.گفتم من نمیام. نمیخوای خداحافظ.گفت من دوست ندارم بری سر کار. گفتم پس خداحافظ. گفتم من هر وقت دوست داشته باشم برای ارشد و دکترا باید بخونم. الانم ۸ سال میگذره خونه خوب ساختیم. ۵ سال مستاجر بودیم اما بخاطر چندرغاز کرایه نرفتم اونجا زندگی کنم با اینکه آدمای فوق العاده خوب و باشخصیتی هم هستن..سر کارم میرم و شوهرم واقعا راضیه از شرایط. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تو مسائل جنسی سرد هستن یا گرم اگر مشکلی وجود داره هر دو طرف بگن بگن مثلا دوران عقد رابطه نمیخ ...

ادم ک تا مجرده متوجه نمیشه سرده یا گرمه؟ من الان مجردم ولی خیلی خیلی بدم میاد از رابطه جنسی. تجربه ای هم ندارم همینجوری چندشم میشه فک میکنم. یعنی من سردم؟ 

از پدرم جداشدن و خیلی اذیتمون کرد مادرم ،ولی بعده عروسیم بخشیدمش و ارتباطمون رو از سر گرفتیم ،منتها ...

تنش سلامت هرکسی یجورایی درد داره ...همینکه بخشیدیش خداشکر متاسفانه من ادم خیلیییییی خیلییییی کینه یی هستم دعاکن‌منم بخشیدن و یاد بگیرم لطفا

لایک نکنید                      
تنش سلامت هرکسی یجورایی درد داره ...همینکه بخشیدیش خداشکر متاسفانه من ادم خیلیییییی خیلییییی کینه یی ...

باید زمان بگذره تا کینه کمرنگ بشه عزیزم

منم سه سال طول کشید تا تونستم ببخشمش البته سعی کرد جبران کنه که تونستم

سلامت باشی عزیزم

باید زمان بگذره تا کینه کمرنگ بشه عزیزم منم سه سال طول کشید تا تونستم ببخشمش البته سعی کرد جبران کن ...

سالهای زیادی گذشته گلم  علما میگن تا دلت صاف و سینت بی کینه نباشه حاجتت روا نمیشی 

لایک نکنید