آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
معیار هاتو منطقی بزار جلو روت رودروایسیم نکن خجالتم از هیچی نکش اگه درست رفتی تا اخر درسته اگه نرم گرفتی تا اخر باید کوتاه بیای و این ک اگه مابین نامزدی عقد مشکلی دیدی که نمیتونی تحت هیچ شرایطی باش کنار بیای اما هی با خودت میگی تو زندگی بهتر میشه بدون ک نمیشه و جدا شو و این ک تو عقد رابطه نداشته باش بکارت و بزار برا عروسیت و این ک تو این دورانه ک میتونی بتازونی مرد جماعت خرشون از پل گذشت دیگه هیشکی جلو داروشون نیست اون جور ک میخوای این پازل و بچین ک وقتی عروس شدی از دیدنشون لذت ببری ن مث من هر وقت جیدمان خونمو میبینم انگار از هر گوشه کهکشان یکی ی چی اورده گذاشته هر چی ی رنگه خیلی پشیمونم خیلی چیزا بود عقدش رو دلم موند
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
میگم کاش یکیم یه پست میزد توصیه به آقایون مجرد قبل ازدواج. خودم آقا نیستم ها. ولی از بس عروس مرد ...
خواهر شوهر مردم ازار چی اونم دیدی؟حتما دیدی.خیلی زیاد😀
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
با عشقم ازدواج میکردم حتی ۱۰۰ سال دیگه.هیچ علاقه ای بعد ازدواج به وجود نمیاد شاید خیلی کم .تحمل بدی های کسی که دوسش نداری خیلی سخته.زندگی با کسی که بهش علاقه نداری عذاب اوره.حتی بچه دارشدن از کسی که نخوایش باعثه ی چشمت اشک باشه ی چشمت خون
رفت و امد کم باشه.مخصوصا تو دوران عقد...و هیییییییچقت مادرشوهر مادر نمیشه و خواهر شوهر خواهر نمیشه
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.