2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید چرخ خیاطی❤️

133 بازدید | 12 پست

دوستان سلام 

من میخوام یه چرخ خیاطی و سردوز بخرم  

میخوام یه چیزی باشه که نیاز نباشه عوضش کنم مرتب 

یه چیزی که اگر خیاطیمو بخوام ادامه بدم کاملا نیازمو برطرف کنه 

البته بگم اگر بخوام خیاطی کنم فقط برای خودم نه برای مشتری یا کسی دیگه 

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل جون شما هم پتروشیمی ماهشهر هستید درسته؟؟؟ من همسرم اونجا هست ولی خونه ی خودمون رامهرمز هست .صبح ...

اره دقیقا ماهشهرم 

نه عزیزم نمیترسم 

حتی اگر آشناهم باشی میدونم انقدر من مشکل دارم دلت نمیاد کوچیکترین مساله ای برام پیش بیاد 

چقدر خوب 

حالا دوست داشتی خصوصی بگو همسرت کدوم پتروشیمی

چقد  سخته صبح میاد ظهر برمیگرده

اره دقیقا ماهشهرم  نه عزیزم نمیترسم  حتی اگر آشناهم باشی میدونم انقدر من مشکل دارم دلت ن ...

قربونت عزیزم

خیالت راحت باشه اصلا آشنایی ندارم

پتروشیمی کارون هست.

آره سخت هست .

ولی همون اوایل نمیخواست ما بیایم تو غریبی. بعدشم شرایط مالی و اجاره های سنگین اونجا اجازه نداد بیایم.

قربونت عزیزم خیالت راحت باشه اصلا آشنایی ندارم پتروشیمی کارون هست. آره سخت هست . ولی همون اوایل ...

ما دوریم ازشون 😍😍

اره واقعا تو محله ما یه خونه ۱۵۰متری ۵۰۰رهن😐😐

اما تو محله داداشم اینا ۱۵۰ هست 

اینجا بخاطر منطقه ویژه هزینه زندگی بالاس

چقد دعا دعا کردم یه شرکت نباشین که بخوای استرس بگیری

که خداروشکر نبودین 😍

آره میدونم هزینه ی زندگی از همه  لحاظ اونجا بالاست .یکی از همشهری و همکارای شوهرم خواست ماهشهر خونه رهن کنه .دید با پول رهن اونجا میتونه شهر خودمون صاحب خونه شه.دیگه همینجا خرید .و نیومد اونجا .و مثل همسرم میان و میرن

چقد دعا دعا کردم یه شرکت نباشین که بخوای استرس بگیری که خداروشکر نبودین 😍 آره میدونم هزینه ی زندگ ...

عزیزمم چقدر مهربونی😍😍

آره

شهر خودتون هم خوش آب و هواتره

اینجا صبح از خونه تا سر ایستگاه اومدم خیس خیس شدم

عزیزمم چقدر مهربونی😍😍 آره شهر خودتون هم خوش آب و هواتره اینجا صبح از خونه تا سر ایستگاه اومدم خ ...

لطف داری گلم

آره شوهرم میگه شرجی اینجا نسبت به ماهشهر خیلی کمتره .در اصطلاح بیشتر تش باد داریم

لطف داری گلم آره شوهرم میگه شرجی اینجا نسبت به ماهشهر خیلی کمتره .در اصطلاح بیشتر تش باد داریم

فدات ❤️دقیقا