2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو بیرون میکنه از خونه

2012 بازدید | 47 پست

بچه‌ها من تو عقدم. 10 ماهه... ما خیلی مشکلات داریم. شوهرم خیلی سرده یک هفته س باهاش سرسنگینم چون منو خونه باباش زد سر اینکه بهش گفتم چرا همش گوشی دستته یبار در هفته میرم پیشش اونم همش سرش تو گوشیه، چون اعتراض کردم سرم داد زد خیلی تحقیرم کرد با حرفاش بعدشم منو هلم داد خوردم به دیوار. بعدشم گفت حاضرشو ببرمت خونه بابات. تابحال چندین بار اینکارو کرده. تاپیک هامو بخونید دوماه بعد عقد منو بیرونم کردن خیلی حرفا بهم زدن. حالا بگذریم. سر همون اصلا دیگه بهم زنگ نمیرنه خیلی بی تفاوته انگار اتفاقی نیفتاده.. من خیلی ناراحتم چرا حداقل از دلم در نمیاره لعنتی خیلی بهش وابسته شدم.. دلم میخواد یه مسافرت طولانی برم که شوهرن ازم دور باشه یعنی همه ازم دور باشن دوس ندارم کسی رو ببینم میخوام برم فکرکنم ولی اصلا پول مسافرت رو ندارم بابامم اجازه نمیده تنهایی برم.. البته خانواده م نمیدونن بین ما چیشده. نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از آدما. دلم میخواد برم یه جای دور که کسی منو نشناسه 

ای بابا خیلی ناراحت شدم برات

انشاالله خدا ب دلت آرامش بده عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان