2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو بیرون میکنه از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 47 پست
آخه ما طلاق داشتیم تو خانواده میترسم منم طلاق بگیرم آبرومون بدتر بره

تو حاضری باهمچی آدمی زندگی کنی،صرفا بخاطر حرف مردم😐🖐️

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا عاقبتتو بخیر کنه بنظرم برو ی استخاره بگیر اگه بد اومد ازدواجو بهم بزن و تمام...خوبه طرف ما رسم نداریم موقع عقد بریم خونه شوهر و مادرشوهر اینا تا روز عدوسی دوماد همش تو کفه خخخخخ 

زودتر به خانوادت بگو بینتون چی شده تا شوهرت فکر نکنه بی صاحبی.داره سو استفاده می‌کنه از بی کسیت.این مرد ارزش زندگی نداره قطعا سرش با یکی دیگه گرمه پشیمونه از ازدواج با تو.فقط گیر کرده.تو بنظرم یه مشاوره برو و تصمیمات رو بگیر.

اه تو عقد زدت؟؟!!😯😯😯 چرا شوهرت اینجوری زندگی باهمچی آدمی خیلی سخته واقعا

وای منم اینجور بودم آشناهامون می گفتن بخاطر فشار کاریه و یا چیزای دیگه 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

من تو این نی نی سایت از یه موضوع خیلی گیج میشم اونم اینکه چرا هرچقدر طرف بی تربیت تر و بداخلاق تر و بی سروپا تر و دست ول تره  بعضی شما خانما بیشتر بهش وابسته میشین !!!اصلا به چی وابسته میشین اخه🥴

دیروز خانمه میگه شوهرم معتاده بیکاره فحاشه متادون میخوره من اومدم قهر دارم دیوونه میشم چرا نمیاد دنبالم میگم بیاد دنبالت چکار میگه اخه دوستش دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😐

من نمیدونم مهرطلبیه تنهاییه وابستگیه چیه قضیه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

چقدر دیگ باید تحقیربشی تا طلاق بگبری دقیقا??

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
زودتر به خانوادت بگو بینتون چی شده تا شوهرت فکر نکنه بی صاحبی.داره سو استفاده می‌کنه از بی کسیت.این ...

چرا پشیمون باشه خودش اومد منو پسندید منم هرکاری بخواد براش میکنم اصلا کم نمیزارم چرا پشیمون بشه

وای منم اینجور بودم آشناهامون می گفتن بخاطر فشار کاریه و یا چیزای دیگه 

حالا شوهرت خوب شده باهات؟

چه چیزا!!!فشار کاریه بیاد سرزنش خالی کنه😐

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞