2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چیزی بگم همه میریزن سرم  ولی واقعا اگه اطلاعات کافی ندارین و اطلاعاتتون درحد همین چیزاییه ک از بچگی کردن تو مخمون پیام منو ریپلای نکنین

ولی حقیقت اینکه کلا چیزی به اسم پرده ی بکارت وجود نداره ک حالا بخواد از بین بره...

برای اطلاعات بیشتر خیلی راحت میتونین توی گوگل  درمورد دروغ پرده ی بکارت   و پرده ی بکارت بزرگترین دروغ قرن سرچ کنین

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

والا بخدا من خودم تو اولین رابطه باشوهرم خونریزی نداشتم، آزمایش بکارت هم نداده بودم بااینکه شوهرم تو خانواده خیلی تعصبی و مذهبی بزرگ شده اما هیچ حرفی دربارش نزد. الان دیگه مثل زمان قدیم نیست با شناخت ازدواج کنید انشاالله مشکلی پیش نمیاد برات

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ببین اولش تامپون و دربیار بعد ک‌کارشو کرد دیدی خون اومد یا خونی شد یهو بگو واااای چکار کردی؟پردمو زدی لعنتی اینجوری بترسه بعد برو دسشویی خودتو بشو یه دستمال کاغذی بذار ادا دربیار ک درد داری