2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 149 پست
رابطه جنسی تو پریودی حرامه😑 با کار حرام منتظر لطف و نظر خدا نباید بود😕

عزيزم خودم ميدونم

اون موقه كه من زير اون عوضي خدارو صدا ميزدم كمكم كرد؟؟؟اون موقه من نماز ميخوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بچه خوبيه  مشروب هم چند ماهي يبار ميخوره چون ورزشكاره امشب خودم از عمد گفتم بخوره

نمیدونم،هزارتا سوال امده تو ذهنم سعی میکنم قضاوتی نکنم،امیدوارم هر چی به خیرته اتفاق بیافته

اسی اگه یدفعه خون امد هول نکن،من خودم تا دوروز خونریزی داشتم،بستگی به پرده تو و تجربه و توانایی شوهرت داره،برای همین میگم اگه بلد کار باشه میفهمه،انشاا.. هر چی خیره

نامزدمه شوهرم نيس نه نگفتم

عزیزم هرکی هس به ما ربطی نداره.همین کاریو که خودت میگیو بدونه هیچ استرسی انجام بده.اصلا نگران نباش همه چیز درست پیش میره.

اون زاج سفید ام به نظرم نیاز نیس چون بعدش که رابطه نداشتی که بخواد بفهمه....

😑😐مردم سرکار گذاشتی؟

اسمی از تجاوز تو تاپیکای قبلیت نبود که یه جا دیدم گفتی تو عقد جدا شدی میخوای بری ترمیم🙄یه جا هم که مسخواستی هاله دور سینه ات...😒😒

واقعا که

نه بچه بودم 

منم بچه تر از تو بودم 

بدونه هیچ رابطه ای پردم با انگشت رفت .ولی الان همینجوری دارم زندگی میکنم و اصلا به فکر ازدواج نیستم اگه ام یه روزی بخوام ازدواج کنم باید طرفم با این موضوع کنار بیاد

منم بچه تر از تو بودم  بدونه هیچ رابطه ای پردم با انگشت رفت .ولی الان همینجوری دارم زندگی میکن ...

كاش ميشد منم مثل تو باشم

ولي تو اين خانواده كوفتي من نميشه

تو اين خانواده ميگن يه نون خور كمتر بهتر

كاش ميشد منم مثل تو باشم ولي تو اين خانواده كوفتي من نميشه تو اين خانواده ميگن يه نون خور كمتر بهت ...

برو خودت یه کاری واسه خودت جور کن برو سر کار خونه بگیر.یا با یکی دو تا از دوستات باهم خونه بگیرین خرج کمتر شه.کدوم شهری؟