2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39946 بازدید | 270 پست
پنبه یا چیزی،نه بعد از دو روز تامبون و برداشت و چسب زد دو هفته دیگه خودم چسب زدم ، الان یک ماه و خور ...

برا من اینجوری بود برام پنبه میذاشت قبل اینکه چسب بزنه این سری ک رفتم دیگه نذاشت گفت خوب شده گفتم بالا یبارم برام اتل گذاشت ۱۰ روز

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اینجوری بود برام پنبه میذاشت قبل اینکه چسب بزنه این سری ک رفتم دیگه نذاشت گفت خوب شده گفتم با ...

کجا عمل کردی ؟ من خودم پنبه گذاشتم فایده نداشت ، بعد گفت مال هر بینی فرق داره مدلش

بچه ها یه مدل چسب زدن خوب یاد میدید من دیدم بعضیا چسب یو رو از دو طرف بینی میزنن وسط بینی فیکس میکنن اضافی رو میچینن اینجوری خیلی راحت تر از اون مدلی هست که از زیر بینی میزنن