2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39945 بازدید | 270 پست
اخه اون خانوم گفتن هفته سه بار... خب هفته ای یه بار راحته ...منم دماغم استخونی غضروفی هست ...فک کنم ...

سارا جان ببخشید که من جواب میدم نیمه فانتزی اگه به صورتت میاد حتما نیمه فانتزی عمل کن طبیعی تغییر نمیکنی اگه دنبال تغییرهستی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دکترت گفتی کی بوده ؟ من دکتر طاهریان در نظر داشتم ولی میگن همش فانتزی عمل میکنه‌‌‌‌..نمیخوام خیلی غ ...

من شهرستانم نیمه فانتزی خیلی غیر طبیعی نیست ی قوس ملایم داره یکم سر بالا ک بعدش همه ببنی ها افتادگی دارن یکم ک میاد سر جاش طبیعی من دیدم تغییر انچنانی نکردن اگه صورتت ریز میزس فانتزی یا نیمه فانتزی بیشتر بهت میاد بازم انتخاب خودت طببعی فقط ایراداش و میگیره تمام حالتی بهش نمیده

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم میرفتم یه روز درمیون باید چسب عوض میشد.اولش بعد گچ که برام چسب زد تا یه هفته نباید میرفتم ...

من نفهمیدم ..‌اخه اون خانوم گفت هفته ای یکبار باید چسب عوض بشه شما میگی یک روز در میان..

دماغ شما گوشتی بود؟

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
انشالله تو لین سه ماه خیلی غصه خوردم امیدارم تهش خوب شه😪

غصه برا چی عزیزم اگه سوالی داری بپرس ازم شاید بتونم کمکت کنم

من شهرستانم نیمه فانتزی خیلی غیر طبیعی نیست ی قوس ملایم داره یکم سر بالا ک بعدش همه ببنی ها افتادگی ...

من طبیعی دوس داشتم ...ولی این عکس دیدم نظرم تغییر کرد...نیمه فانتزی هست...بنظرم عالیه

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
من نفهمیدم ..‌اخه اون خانوم گفت هفته ای یکبار باید چسب عوض بشه شما میگی یک روز در میان.. دماغ شما گ ...

من بینیم استخوانی بود وتو بچگی شیکسته بود(اینو زمانی که رفتم مطب متوجه شدم)درحدی افتادم که ریشه دندونم ترکید... یه روز درمیون باید چسب عوض میکردم روش دکترا باهم فرق میکنه.الان خیلیا رو دیدم اصلا چسب نمیزنن(بنظرم اشتباهه) یا ماساژ نمیدن....من خودم از‌چسب وماساژ نتیجه گرفتم

من طبیعی دوس داشتم ...ولی این عکس دیدم نظرم تغییر کرد...نیمه فانتزی هست...بنظرم عالیه

بله زیباهستن.نیمه فانتزی خیلی خوبه طبیعی بااکثریت که هم صحبت شدم پشیمونن.

اره منم گفتم طبیعی ولی دکترم نظرم و عوض کرد گفت نیمه فانتزی ب صورتت میاد بازم نظر خودته منم اومدم یکم تو‌نت سرچ کردم دیدک حق با دکتر تو اتاق عمل گفتم بهش نیمه فانتزی

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.