2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39917 بازدید | 270 پست

ترنم جان عکس اولتو بد انداختی ولی عکس دومت خوبه ومشخصه ورم داره ولی هرسری رفتی به دکترت بگو.باید اخلاق داشته باشه مریضا بعد عمل بیشتر بهش نیاز دارن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون خانوم گفتن هفته سه بار... خب هفته ای یه بار راحته ...منم دماغم استخونی غضروفی هست ...فک کنم ...

بستگی ب صورتت داره ولی من نیمه فانتزی و انتخاب کردم ب دکترت اعتماد کنی بهتره ببین ب فرم صورتت چی میاد

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
بستگی ب صورتت داره ولی من نیمه فانتزی و انتخاب کردم ب دکترت اعتماد کنی بهتره ببین ب فرم صورتت چی میا ...

دکترت گفتی کی بوده ؟

من دکتر طاهریان در نظر داشتم ولی میگن همش فانتزی عمل میکنه‌‌‌‌..نمیخوام خیلی غیر طبیعی بشه

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
تا شما ها باشین تو کار خدا دست نبرین چقدر از این عملیا بدم میاد زشت هستن زشت تر هم میشن 😂😂😂😂😂😂

گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بو میده حالا تو تو عمل نکن

اخه اون خانوم گفتن هفته سه بار... خب هفته ای یه بار راحته ...منم دماغم استخونی غضروفی هست ...فک کنم ...

آره عزیزم میرفتم یه روز درمیون باید چسب عوض میشد.اولش بعد گچ که برام چسب زد تا یه هفته نباید میرفتم حموم بعد یه هفته دوش گرفتم وچسب رو باز کردم باید۱ساعت بدون چسب میموند که تامیرسیدم مطب این تایم میگذشت...بعدش رفتم تا کامل چسب زدن رو یاد بگیرم چسب زدن خیلی مهمه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️