2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39945 بازدید | 270 پست

هنوز که تازه عمل کردی عزیز 

تا یک سال باید صبر کنی تا دقیق معلوم بشه حالت دماغت

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما گربه دست رسیده هستی عملی کی رو فریب میدی با اون دماغ گندت بوی پیف رو نفهمیدی ک عمل کردی

کاش بجای زاییدنت یکم به فکرتربیتت میبودن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همینجا ارزو میکنم هر کی قراره عمل کنه ایشالا مثل خوک بشه بینیش دعاهام خیلی زود براورده میشن مواظب با ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

لطفا این کاربر عقده ای رو لغو کاربری کنین یریز رو‌مخ کاربراس تو تاپیکی ک ربطی بهش نداره هر چی هم میگیم ببخیال نمیشه بررسی کنین لطفا🙏

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
حتما حتما چسب بزن  تاثیرش در دراز مدت میفهمی  خواهر من تا یسال  چسب زد  ولی د ...

واااا

من دکترم به چسب اعتقادی نداشت. یه هفته آتل و یه هفته هم چسب زدم.همین

الان ۸سال گذشته. کجو و کوله نشده

من بینیم انحراف داشت پولیپ هم داشتم سینوس هامم پر بود باید تخلیه میکردم دیگه گفتم بینش یه کمم سرش رو ...

باشه دیگه خودتیو خدای خودت حوصلم سر رفت بعد ک دیدین زندگیتون جهنم میشه صد بلا سرتون نازل میشه نگین چرا من بدبختم و فلان چون هر کی با خدا میجنگه عاقبت بخیر نمیشه حالا تو هی زیبا شو با سرنوشت شومت