2777
2789

خیانت نمیدونم

ولی یکیو میشناسم به یه دختر تجاوز کرد

سال بعدش تو یه اتیش سوزی سوخت و هیچی از جنازش نموند

پدر مریضی سختی گرفت و یکی از برادراشم فلج شد

کلا بد بیاری خیلی اوردن 

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه دیدم

هیچی گند زد ب زندگی خودش و بچه‌اش و آبرو و حیثیت ش

برکت از زندگیش رفت 

داغ عزیزترین ش دید و کلا فقط نفس میکشه زندگی نداره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من یکی و می‌شناختم زناکار بود وحشتناک الان به فلاکت اافتاده بع شدت فقیر شده 

قبلا خیلی پولدار بود

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

بله متاسفانه دیدمهیچی گند زد ب زندگی خودش و بچه‌اش و آبرو و حیثیت شبرکت از زندگیش رفت داغ عزیزترین ش ...

شوهرمن جونی منونابودکردبچه هامم گرفت به کثافت کاریشم داره ادامه میده خداچراجوابش رونمیده 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من یکی و می‌شناختم زناکار بود وحشتناک الان به فلاکت اافتاده بع شدت فقیر شده قبلا خیلی پولدار بود

شوهرمنم پولداره وزناکارهیچیش نمیشه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

شوهرمنم پولداره وزناکارهیچیش نمیشه

اینی که میگم ۳۰ سال زمان برد الان پیر شده دیگه، ،،،،،،

خدا دیرگیره ولی سیر گیره.....

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

یکی میشناسم ازبس هیز بود بقیشو نمیدونم چندتا زن گرفت طلاق داد با مهریه بعد الان یه زنی گرفته خوشگل خوش هیکل اخلاق خوب مرده ام جمع کرده درست حسابی .

چندتا دیگه ام میشناسم هیچی سر مر گنده زندگی میکنن 😁