2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوم پسر ؟راجب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 102 پست
دلیل هم میشه بگید

چون شوهر من مورد اول بود هیچ نداشت اما با کمک خانوادم و یاری خدا خوب شد همه چی و من عاشقشم عشق باعث شد همه چی تحمل کنم .مورد دوم شما فاصله سنیش زیاده اصلا خوب نیست ی رفیقم با ی مرد نه سال از خودش بزرگتر ازدواج کرد اصلا هم رو درک نمیکنند شوهرش گنداخلاق هم شده عشقی هم ندارن ک تحمل کننن جز ی بچه بیچاره

مادر سه دختر و یک پسر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااحترام هیچ کدوم،،،معتقدم ارزش من بالاتر از این حرفاس وهووول ک نیستم صبر میکنم بهترش بیاد😊

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دلیل عزیزم لطفا

واضحه

اولی ک هیچی از خودش داره این به کنار شکاکم هس ک شکاک بودن مرد ،موهایه زن رو سفید میکنه

دومی هم اختلاف سنی زیاده ازدواج ناموفقم داشته وقتی خودم مجردم و کم سن با تحصیلات چرا باید ب همچین مواردی فکر کنم

لطفا دلیل گلم

برای مورد اول که تنها عشق و عاشقی ملاک نیست باید توان اداره یه زندگی حداقل معمولی رو داشته باشه مستقل باشه وابسته به اموال پدر نباشه. مورد دومم اینکه من نمیتونم با ازدواج ناموفقش کناربیام. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

هیچکدوم اولی که ایراد زیاد داره مخصوصا بیکار باشه دومی هم که فاصله سنی زیاد و خبری هم نداره از دوس ...

ممنونم عزیزم😘

دومی اومده خواستگاری خب معلومه میخوادش الکی که نمیاد