2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوم پسر ؟راجب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتارو دوس داری؟ 

اولی ک از نظر من رده کلا توی مجردی هم خیلی عاقل بودم بین عقل دل همیشه راه عقلو رفتم

دومی هم اگه خواستگاری کنه مشروط بر اینکه بتونه پ به پات باشه و بتونی شکاف نسلیو درک کنی اوکی 

دوتارو دوس داری؟  اولی ک از نظر من رده کلا توی مجردی هم خیلی عاقل بودم بین عقل دل همیشه راه عق ...

برا خودم نیست عزیزم ولی اولیو عاشقشه و دومی اومده خواستگاری میگه که خوبه و جذابه و به دلم نشسته 

ممنونم عزیزم😘

برا خودم نیست عزیزم ولی اولیو عاشقشه و دومی اومده خواستگاری میگه که خوبه و جذابه و به دلم نشسته  ...

به دوستت بگو ازدواج سخت تر و پیچیده تر از اونیه ک فکرشو بکنه 

اینارو ک میگم قبلا به ماهم گفتن ولی باور نکردیم 

دوستتم بعدا به بقیه میگه 

انقدرررر پیچیدس انقدر کوچکترین رفتار اشتباه همسر به چشمت میاد بعد ازدواج ک انگار دست گذاشته رو گلوی تو و داره خفت میکنه من شوهرم خیلی خوبه ولی بعضی وقتا از بعضی کاراش ازش متنفر میشم 

بعد ازدواج پول ک نباشه عشق نیست،اعتماد نباشه عشق نیست،طرف گشاد باشه سرکار نره عشق نیست میدونی چی هست ؟نفرت هست حس تباهی هست حس پوچی هست عشق کشکه عشق با آدم درستش قشنگه 

بهش بگو عاقل باشه واقع بینانه تصمیم بگیره ازدواج درست عشق میاره وگرنه تباهی و دلسوزی و پوچی 

به دوستت بگو ازدواج سخت تر و پیچیده تر از اونیه ک فکرشو بکنه  اینارو ک میگم قبلا به ماهم گفتن ...

قربون شما برم این همه تایپ کردین فداتون 😘

اینارو خیلی بهش گفتم ولی یه جورایی انگار برا ازدواج آماده نیست و عجله می کنه از همبن که همزمان دو نفرو می خواد معلومه تاپیک زدم که وقتی منو باور نمی کنه نظر چهار تا خانوم با تجربه رو ببینه و منصرف شه

در مورد این دو نظر نمیدم

ولی با دین اخلاق

خانواده

دلنشینی چهره

تحصیلات و سن

تصمیم #خودخواهانه و دقیق و #عاقلانه خودتو بگیر

ببین آیا اون خط قرمز و زرد های تو رو رد کرده یا نه و تشخیص بده خلاصه

موفق باشی

Page:iamsina_sw