2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوم پسر ؟راجب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 102 پست
دلیل هم میشه بگید

چون شوهر من مورد اول بود هیچ نداشت اما با کمک خانوادم و یاری خدا خوب شد همه چی و من عاشقشم عشق باعث شد همه چی تحمل کنم .مورد دوم شما فاصله سنیش زیاده اصلا خوب نیست ی رفیقم با ی مرد نه سال از خودش بزرگتر ازدواج کرد اصلا هم رو درک نمیکنند شوهرش گنداخلاق هم شده عشقی هم ندارن ک تحمل کننن جز ی بچه بیچاره

مادر سه دختر و یک پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااحترام هیچ کدوم،،،معتقدم ارزش من بالاتر از این حرفاس وهووول ک نیستم صبر میکنم بهترش بیاد😊

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دلیل عزیزم لطفا

واضحه

اولی ک هیچی از خودش داره این به کنار شکاکم هس ک شکاک بودن مرد ،موهایه زن رو سفید میکنه

دومی هم اختلاف سنی زیاده ازدواج ناموفقم داشته وقتی خودم مجردم و کم سن با تحصیلات چرا باید ب همچین مواردی فکر کنم

لطفا دلیل گلم

برای مورد اول که تنها عشق و عاشقی ملاک نیست باید توان اداره یه زندگی حداقل معمولی رو داشته باشه مستقل باشه وابسته به اموال پدر نباشه. مورد دومم اینکه من نمیتونم با ازدواج ناموفقش کناربیام. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

هیچکدوم اولی که ایراد زیاد داره مخصوصا بیکار باشه دومی هم که فاصله سنی زیاد و خبری هم نداره از دوس ...

ممنونم عزیزم😘

دومی اومده خواستگاری خب معلومه میخوادش الکی که نمیاد