2777
2789

سلام 

ممنون از اینکه وقت گذاشتید 

من ۲۳ سالم هست حدودا ۶ ماه هست که با پسری دوست هستم همدیگه رو دوست داریم من ادمی نبودم که بخوام با کسی دوست بشم ولی از همون اول گفت که قصدش ازدواجه درحالی که الان داره میگه که فعلا شرایطش رو نداره حتی تا دوسال حداقل زمان و الان یه خواستگار با یه موقعیت خیلی خوب بهم پیشنهاد شده بنظرتون قبول کنم؟منتظر موندن بنظرتون عاقلانه هست؟

به اون آقا بگید براتون خواستگار اومده اگه واقعا قصدش ازدواج باشه یه حرکتی می‌کنه اگه هم که بهونه و اینا بیاره که ....

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ماه؟!

گفته فعلا نمیاد؟!

بعد با چه عقلی میخای منتظر بمونی پسرا همشون برا تور کردن میگن قصدمون ازدواجه..با عقلت عاشق شو نه با دلت که حتی صدسالتم که باشه منطق نمیفهمه دل..

بعد ک میگی بیا میگه الان موقعیتشو ندارمو نمیتونم و...ایندم ک غیبش میزنع..یه مامانم قبول نمکنه یا بابام یا فلان شده و...

پس موقعیتتو بخاطر هیچکس از دست نده هیچکس وقتی میبینی طرف ادم خوبیه اخلاق و پولشو داره  و میتونی یه زندگی درست باهاش بسازی..

(بعدم ته ته رابطت حتی اگه ازدواجم باشه با ادمی ک هنوز نمیشناستت تو نگاه اول قصدش ازدواج بعدا میگه چندسال دیگه و هزارتا بهونه در صورتی ک میتونس نامزد کنه بعد موقعیتشو بسازه تو چندسال معلوم نیس به جدایی نرسه چون ثبات نداره اصلا..)

بنظر من قبول کن ... قلبت چی میگه ... ببین عشق باید با منطق هم همراه باشه ... معلوم نیس ته رابطتتون چی بشه ... تاپیکت هم مبهمه بنظرم ... ببین هم علاقه هم موقعیت باید باشه ‌... عقل ودل باهم ... من که نمیدونم اونی دوسش داری چطوریه ... ولی انتخاب تو به همین دوتا محدود نیس ... میتونی یکی رو دوست داشته باشی که موقعیتشم استاندارد باشه .... که زندگیت اوکی باشه 

من با کسی که ۷ سال پاش موندم و هیچی نداشت ازدواج کردم 

کلیم کیس توپ و موقعیت عالی داشتم ولی رد میکردم

آخرش چیشد؟؟

همه چیمو گذاشتمو مهرمو بخشیدمو دست از پا درازتر برگشتم حیف اون همه احساس

۶ماه؟! گ۴ته نمیاد؟! بعد با چه عقلی میخای منتظر بمونی پسرا همشون برا تور کردن میگن قصدمون ازدواجه.. ...

کاملا موافقم بعد ازدواجم سر کلشون پیدا میشه که اگه صبر کرده بودی الان اومده بودم حالا کی وقتی بچت یک سالشه.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من با کسی که ۷ سال پاش موندم و هیچی نداشت ازدواج کردم  کلیم کیس توپ و موقعیت عالی داشتم ولی رد ...

واقعا . دختر عموی من ۱۰ سال با یکی دوست بود ۱۴ سال زنش یعنی ۲۴ سال از زندگیش پاش گذاشت الان داره جدا میشه. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.