2777
2789
نه ندارم هردومون راضی به طلاق

اگه راضی به طلاق  مهریه ات هم اگه خواستی ببخشی  از اجرت المثل و نفقه اصلن نگذر

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم حدود ۶ ملیون اجرت المثل باید برات بده  برای سه ماه خونه بابات  تا الان دوتومن نف ...

یه بار پیام داد که نفقه‌ت هنوز برعهده منه 

منم دقیقا همون لحظه تلگراممو حذف کردم

جوابشو ندادم

این تو دادگاه به نفع اونه؟

میتونه بگه من بهش گفتم ولی اون جوابی نداده؟

دستمزدسو متوجه نشدم ۱۴ ۱۵ چی؟

منظورم هزینه وکیلت  شایدم پایینتر  شد کل کارای طلاقت  مهریه و اجرت المثل و نفقه و پرونده طلاق ۱۵ ملیون میشه حدودن باز بستگی به وکیلت داره حدودی گفتم قیمت ها رو که در نظر داشته باشی یکم بالا پایین تر

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
منظورم هزینه وکیلت  شایدم پایینتر  شد کل کارای طلاقت  مهریه و اجرت المثل و نفقه و پرو ...

۱۵ میلیوووووون؟!!!!

اصلا نمیتونم همچین هزینه ای بدم

پس باید بیخیال درخواست طلاق بشم

تا خودش بره درخواست بده

یه بار پیام داد که نفقه‌ت هنوز برعهده منه  منم دقیقا همون لحظه تلگراممو حذف کردم جوابشو ندادم ...

ن ربط نداره اصلن این جور چیزا تو دادگاه فقط کارشناس تعیین می‌کنه و شماره حساب میدی یه سری مراحل قانونی داره انجام میشه باید بزنه به حسابت تو دادگاه هیچ چیز اینستا و تلگرام و واتساپ ارزش نداره

۱۵ میلیوووووون؟!!!! اصلا نمیتونم همچین هزینه ای بدم پس باید بیخیال درخواست طلاق بشم تا خودش بره د ...

خوب پس دنبال پرونده هات خودت برو بیا 

یا اینکه کارت رو به دادگاه ننداز توافقی تموم کنید هزینه نداره  فوق فوقش برای رفت و آمدت و چند جلسه مشاوره ات هزینه های رفت آمد ت ۳۰۰ بشه  

توافقی ینی چی؟

یعنی شوهرت بره درخواست طلاق بده  سر همه چی توافق کنید مثال بگی من هیچی نمی‌خوام امضا کنی  به راحتی مشاوره و پزشک قانونی برید بعد برید محظر  یا بگی من فقط نفقه می‌خوام اونم قبول کنه امضا کنید پزشک قانونی و مشاوره ات بری محظر هر جور که دو ست دارید توافق کنید دیگه لازم نیست هزینه کارشناسی بدید و اون براتون تعیین کنه

توافقی ینی چی؟

اگه این جوری دوست داری به همسرت بگو بره در خواست بده لازم نیست دیگه خودت بری بیوفتی دنبال کارا فقط تو باید برای مشاوره و پزشک قانونی و محضر بری

یعنی شوهرت بره درخواست طلاق بده  سر همه چی توافق کنید مثال بگی من هیچی نمی‌خوام امضا کنی  ...

اها ممنون عزیزم

اون که هیچ خبری ازش نیس

۳ ماهه به جز اون پیام نفقه که من جوابشو ندادم دیگه هیچ خبری نیس ازش

اها ممنون عزیزم اون که هیچ خبری ازش نیس ۳ ماهه به جز اون پیام نفقه که من جوابشو ندادم دیگه هیچ خبر ...

خودت بهش پیام بده و بگو  برو درخواست بده توافقی تموم کنیم