اگه راضی به طلاق مهریه ات هم اگه خواستی ببخشی از اجرت المثل و نفقه اصلن نگذر
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورم هزینه وکیلت شایدم پایینتر شد کل کارای طلاقت مهریه و اجرت المثل و نفقه و پرونده طلاق ۱۵ ملیون میشه حدودن باز بستگی به وکیلت داره حدودی گفتم قیمت ها رو که در نظر داشته باشی یکم بالا پایین تر
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
یه بار پیام داد که نفقهت هنوز برعهده منه منم دقیقا همون لحظه تلگراممو حذف کردم جوابشو ندادم ...
ن ربط نداره اصلن این جور چیزا تو دادگاه فقط کارشناس تعیین میکنه و شماره حساب میدی یه سری مراحل قانونی داره انجام میشه باید بزنه به حسابت تو دادگاه هیچ چیز اینستا و تلگرام و واتساپ ارزش نداره
۱۵ میلیوووووون؟!!!! اصلا نمیتونم همچین هزینه ای بدم پس باید بیخیال درخواست طلاق بشم تا خودش بره د ...
خوب پس دنبال پرونده هات خودت برو بیا
یا اینکه کارت رو به دادگاه ننداز توافقی تموم کنید هزینه نداره فوق فوقش برای رفت و آمدت و چند جلسه مشاوره ات هزینه های رفت آمد ت ۳۰۰ بشه
یعنی شوهرت بره درخواست طلاق بده سر همه چی توافق کنید مثال بگی من هیچی نمیخوام امضا کنی به راحتی مشاوره و پزشک قانونی برید بعد برید محظر یا بگی من فقط نفقه میخوام اونم قبول کنه امضا کنید پزشک قانونی و مشاوره ات بری محظر هر جور که دو ست دارید توافق کنید دیگه لازم نیست هزینه کارشناسی بدید و اون براتون تعیین کنه
اگه این جوری دوست داری به همسرت بگو بره در خواست بده لازم نیست دیگه خودت بری بیوفتی دنبال کارا فقط تو باید برای مشاوره و پزشک قانونی و محضر بری