2777
2789

چرا میخوری؟؟؟ 

نخور ضرر داره😕

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته به صلاح‌دید دکترته عزیز. و اینکه طبق ازمایش اولیه‌ت چقدر فقر ویتامین د داری

من خودم تا پایان بارداریم باید مصرف کنم

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
چرا برای من نداد دکترم 

چون دلیلی نداره نیازم نیست. ایشون اشتباه میخورن. 

اگه زیاد بشه ویتامین d باعث مسمومیت بارداری میشه

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

آزمایش خون بده ببین ویتامین دی بدنت چقدره

بعد ببر دکترت نشون بده که تصمیم بگیره ادامه بدی یا نه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چرا میخوری؟؟؟  نخور ضرر داره😕

چرا میترسونی بنده خدا رو؟😂😂

منم هرروز دارم میخورم. دکتر حتما بهتر میتونه تشخیص بده!!..

طبق تحقیقات، فقر ویتامین د تو مادر ممکنه باعث بروز اوتیسم در جنین/فرزندش بشه

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
بسته به صلاح‌دید دکترته عزیز. و اینکه طبق ازمایش اولیه‌ت چقدر فقر ویتامین د داری من خودم تا پایان ب ...

فقر ویتامین Dدارین؟؟ روزی 1دونه زیاد نبست؟ 

چون دلیلی نداره نیازم نیست. ایشون اشتباه میخورن.  اگه زیاد بشه ویتامین d باعث مسمومیت بارداری ...

اها ترسیدم البته دوتا تقویتی از هفته ۱۴بهم داد کلسیم و مولتی فکر کردم دکترم کم کاری کرده 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
فقر ویتامین Dدارین؟؟ روزی 1دونه زیاد نبست؟ 

بله عزیزم

چرا میترسونی بنده خدا رو؟😂😂 منم هرروز دارم میخورم طبق تحقیقات، فقر ویتامین د تو مادر ممکنه باعث ...

اخه ننوشته ک فقر ویتامین داره ک یبارکی میگه تا کی بخوریم. انگار ک مثلا همه باید بخورن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اها ترسیدم البته دوتا تقویتی از هفته ۱۴بهم داد کلسیم و مولتی فکر کردم دکترم کم کاری کرده 

ن عزیزم. یسریا قبل بارداری فقر دارن باید تامین بشه. 

منم پودر میخورم کلسیم داره و قرص اهن

اخه ننوشته ک فقر ویتامین داره ک یبارکی میگه تا کی بخوریم. انگار ک مثلا همه باید بخورن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀ ...

آخه معمولا خیلی از خانما کمبود D vitamin دارن. مادر من پرستار بخش زایمانن؛ میگفت «اکثر» خانومای باردار حداقل چندماه به توصیه پزشک مصرف میکنن. حتما ایشونم فکر کرده همه دارن تو داروهاشون. مث اسیدفولیک

ن عزیزم. یسریا قبل بارداری فقر دارن باید تامین بشه.  منم پودر میخورم کلسیم داره و قرص اهن

ممنون گلم 💜

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏