2777
2789
عنوان

آلرژی ب پروتین گاوی

103 بازدید | 19 پست

سلام من اهل مازندرانم بچه ام آلرژی ب پروتین‌گاوی داره ۴ ماهه تحت نظر ی دکتر تو بابل فوق تخصص گوارش کودک ...دنبال یکی از بهترین دکتر هستم‌تو تهران‌ک سریعتر بچه ام درمان بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور میخوره

دختر منم حساسیت ب پروتیین گاوی داشت

ولی شیر خودمو میخورد و من مجبور بودم رعایت کنم و محصولات گاوی نخورم خیلی سخت بود

دختر من از ۴ماهگی شروع شد نزدیک یسالگیش خوب شد ولی برادرزادم تا دوسالگیش طول کشید

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دختر منم حساسیت ب پروتیین گاوی داشت ولی شیر خودمو میخورد و من مجبور بودم رعایت کنم و محصولات گاوی ن ...

اخه  میگن اونایی ک الرژی گاوی دارت هرغذایی مبخوان بدن ب بجه تا دوسه روز تست بگیرن از ش وگرنه من هرچی توش از پروتین گاوی باشه نمیدم 

دختر منم حساسیت ب پروتیین گاوی داشت ولی شیر خودمو میخورد و من مجبور بودم رعایت کنم و محصولات گاوی ن ...

میگن این روغن معمولی هم ندین روغن کنجد و زیتون ..بازم اینا رو دادم ...حتا دکتر نمیزاده با شیر بزی یا گوسفند براش شیرینی یا بستنی درست کنم ی بار گفت تا دوسالگی دوباره گفت تا ۶ سالگی هست 

اخه  میگن اونایی ک الرژی گاوی دارت هرغذایی مبخوان بدن ب بجه تا دوسه روز تست بگیرن از ش وگرنه من ...

اره دیگه من خودم اصلا نمیخوردم دخترمم غذاخور شد نمیدادم بهش

میگن این روغن معمولی هم ندین روغن کنجد و زیتون ..بازم اینا رو دادم ...حتا دکتر نمیزاده با شیر بزی یا ...

دکتر دخترم دکتر قاضی حسینی هستن مطبشون نارمک میدان هفت حوض هست

خیلی دکتر خوبی هستن اگ تهران خواستی بیای ی سر پیشش برو

الان موز هم میگن تست کن تخم مرغ تست شه ..خوب اگه مروتزن گاوی اینا ک دیگه ندارن

نه من فقط تو محصولات گاوی رعایت میکردم

از لبنیات، گوشت گوساله، ژله، بیسکوییت، شیرینی، کیک و اینجور چیزا

ازمایش مدفوع بچه ک‌ قبل عید داده بودو بفرستم میتونی بفهمی داره الرژی یا نه...بعضی اوقات میگم شاید دکتر میکشونه‌منو تا ازم پول بگیره اخه هستن این دکترها ک الکی برا پول گرفتن این کارهاروکنن

ازمایش مدفوع بچه ک‌ قبل عید داده بودو بفرستم میتونی بفهمی داره الرژی یا نه...بعضی اوقات میگم شاید دک ...

نه عزیزم متوجه نمیشم شاید اشتباه بگم