2777
2789
عنوان

عموم پولمون رو پس نمیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 40 پست
اصلا نباید به فامیل پول قرض داد بخدااا

اره بعدشم به بابام میگم زنگ بزن پولامونو بده 

میگه ولش کن اگه میداد خودش میگفت شماره کارت بده 

الانم کلا بیخیال شدیم تازه گاهی زنگ میزنه پول بریز ما میگیم نداریم

:-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوره زمونه ای شده قرض بیشتر از یک ماه رو باید به فرد مطمئن و با قیمت طلا بدی 

من به خواهرم پول قرض دادم البته طلا فروختم عکس گرفتم از گرم طلا بهشم گفتم همین گرم طلا رو بهم برگردون با طلای مستعمل آب شده هر چیزی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اره بعدشم به بابام میگم زنگ بزن پولامونو بده میگه ولش کن اگه میداد خودش میگفت شماره کارت بده الانم ک ...

بابا ها خیلی بی خیالن بابای منم همینه میگه چیکار کنم خودش بخواد بده میده دیگه 

ولی من بخدا دلم خونه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان بابات چی میگه؟چند وقته قرض داده گفته کی پس میده؟

بابام میگه بخواد پس بده خودش میده 

الان ۱ سال و نیم شده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

عزیزم دوره زمونه ای شده قرض بیشتر از یک ماه رو باید به فرد مطمئن و با قیمت طلا بدی من به خواهرم پول ...

دقیقاااا

بخدا انقد گرونی  شده شما واقعا کار خوبی کردی ولی برا ما که پس نمیده 

عزیزم تاپیک های قبلیت رو دیدم میخواستم بدونم که خودت واقعا به فرهنگیان علاقه داری؟ یا به خاطر حقوق و ...

چطور مگه عزیزم؟

بابام قرض داده دیگه من جراحیم خیلی مهمه نمیتونیم هم بهشون بگیم میخوام برم جراحی 😭

عموها همشون اینطورین.عموم ما رو بدبخت کرد اینقدر بابام بهش ملک داد همه چیز داد.منکه حلال نکردم

بابا ها خیلی بی خیالن بابای منم همینه میگه چیکار کنم خودش بخواد بده میده دیگه ولی من بخدا دلم خونه

مردایی که دلشون هنوز کلا میش خانوادشونه و همش پولها و امتیازا رو میدن خانواده خودشون نمیدونم زنو بچه برا چیشونه اصلا

دقیقاااابخدا انقد گرونی شده شما واقعا کار خوبی کردی ولی برا ما که پس نمیده

چاره نیست با بدبختی پول به دست میاریم بدیم یکی دیگه عشق و حال 

الان عموی شما پارسال این پول رو طلا خریده باشه الان دو سه برابر سود کرده شما باید دنبال اصل پولت بدویی 

خب کاری هم از دست تو بر نمیاد بابات باید جدی برخورد کنه 

که جدی برخورد کردن بابات هم هنر مامانته 

باید به عموت بگه یا پولم و بده یا برادری من و تو تموم میشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم