2777
2789
عنوان

آلرژی ب پروتین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 19 پست
نه من فقط تو محصولات گاوی رعایت میکردم از لبنیات، گوشت گوساله، ژله، بیسکوییت، شیرینی، کیک و اینجور ...

مرسی از راهنمایی ات ...من و فرستادن حتا برا گفتن عکس ریه بچه خداروشکر هیچی نبود ..الکی هی میخوان دارو بدن ب بچه ..دوست ندارم انقد بچه ام دارو شیمایی استفاده کنه کلی عوارض دارا

مرسی از راهنمایی ات ...من و فرستادن حتا برا گفتن عکس ریه بچه خداروشکر هیچی نبود ..الکی هی میخوان دار ...

خواهش میکنم انشالا ک مشکلش حل شه

اره دارو بده بعضی دکترا فقط ی صفحه دارو مینویسن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم انشالا ک مشکلش حل شه اره دارو بده بعضی دکترا فقط ی صفحه دارو مینویسن

دقیقا ...تو قائمشهر ی دکتر زنان هست بهت بگم یعنی پولکی  کارشم خوب نیست حالا تو تهران با ی دکتر اشنا شدم اتوسا ایریا اوووف هم با سواد هم اینکه اهل پول نیست مثل دکار غریب واقعا

میگم من ب هرحال مسیرم دوره بخوام بیام بنظرت ارزش اومدن داره این دکتر یعنی کارش تعریفیه؟بیماراش راضی ...

ببین خودت میدونی تو شهرتون یا اطراف بگرد بهرحال تو ساری شاید دکترای بهتری باشه 

قطعا تهران اومدن سخته

اینستا داری برو پیجش ببینdr.amir_ghazihosseini

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️