2777
2789

صب بدنش داغ بود 

شیرخشک  هم نخورد یهو هر چی دیشب خرده بود پس داد دیشب ماست و خیارشور خرد  اصلا یماهه غذا نمیخوره  فقط ماست شیرخشک 

قبلس خیلی خوب اشتها داشت 

تحرک زیاد داره 

صب بردمش دکتر پاراکید و کیدب لاکت و دوتا شربت دگ 

دکتر تب گرف گف تب نداره ولی بدنش داغهه 

این پاراکید گفته هشت ساهت ۵ سی سی 

من ۶ ساعت ۵ سی سی دارم میدم 

ولی داغهه بدنش چکار کنم حال نداره همس بعلم خابش میبرع بچم اینجوری نبوذ چش خورد 

رفتخ بودم مادرسورم اونجا نوه هاش هم مریض بودن 

نمدونسم تب کردن ولی اشتهاشون خیلی خوبه همسن هسن 

این اصلا هیچیییییییئیی نمیخوره 

خیارشور خورده

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ماه ماست میخوره چیز دیگه ای نخورده

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

عزیزم داروهاشو به موقع بده پاشویه کن و اگه تبش قطع نشد، دوباره ببر پیش متخصص برای تب بچه نباید سهل انگاری کرد

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

یکم دوغ بش بده خوب میشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

سلام عزیزم عادیه دخترمنم همچین حالتهایی داشت شربت اندسترون هر12 ساعت یه بار بهش بده برااسهال هم لوپرهیومید اگ غذا نخورد باسرنگ بهش بده تبش با شیافت استامینوفن هرچهارساعت وقطرهذاستامینوفن بیار پایین کلا تابستونا هرسال اکثرا بچه ها اینطور میشن تجربه شخصیمه انشالله خوب میشه

دکتر ظهر گرف ۳۷ گف

تب نیست،تب یعنی بالای ۳۷٫۵.

ولی تب بالا و پایین میره ممکنه اونموقع بهش استامینوفن دادی اومده پایین.اگه تا چهل و هشت ساعت تب بیاد پایین که ویروسه اگه نیاد پایین  باید آزمایش بده

سلام عزیزم عادیه دخترمنم همچین حالتهایی داشت شربت اندسترون هر12 ساعت یه بار بهش بده برااسهال هم لوپر ...

الان شربت پاراکید هر شش ساعت پنج سی سی میدم 

قطره پاراکید نه ها شربتش 

میتونم هر ۴ ساعت بذم؛؟؟

شیاف دارم ت یخچاله مال سه ماه پیشه