2777
2789
عنوان

چطوری پسرم و از پوشک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

215 بازدید | 20 پست

2 سال و 4 ماهه است میبرمش دستشویی همش با شلنگ آب بازی میکنه

مثلا الکی میگه بریم دستشویی ولی فقط بازی میکنه شورت آموزشی هم براش میپوشم ولی تو دستشویی کارش و نمیکنه بیرون میاد جیش میکنه

گاهی اوقات همکاری میکنه 

نمیدونم باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم قدیما چطور ۷_۸ ده تا بچه بزرگ میکردن

ما پوستمون کنده شد واسه یکیش که...

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
صبر کن بهش فشار نیار آموزشتو ادامه بده وقتش بشه واحساس پری مثانه کنه خودش بهت میگه

میگه بریم دستشویی ولی فقط میخواد با آب بازی کنه به همه جاهم دست میزنه منم وسواس خیلی سخته😢😢😢

خیلی دیر اقدام کردی برای پوشک گرفتنش یه جور بهش عادت کرده بچه تا کوچیکه خیلی متوجه نیست باید از پو ...

خب میگن زیر دو سال بگیریش بعد تو بزرگسالی تندخو میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
میگه بریم دستشویی ولی فقط میخواد با آب بازی کنه به همه جاهم دست میزنه منم وسواس خیلی سخته😢😢😢

تجربه دارم میگم اگر حساسی براش صندلی  مخصوص بگیر بذار حمام هم تمیزه هم خوشش میاد بره بشینه 

خیلی دیر اقدام کردی برای پوشک گرفتنش یه جور بهش عادت کرده بچه تا کوچیکه خیلی متوجه نیست باید از پو ...

خوب میگن خیلی زود گرفتن خوب نیست 

من دخترم ۱۸ ماهه بود دو هفته تلاش کردم نشد بیخیال شدم حالا منتظرم این یکی دنیا بیاد تا اون موقع دو ساله بشه باز شروع کنم 

ترفند شما چی بود 

چند وقت طول کشید

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خب میگن زیر دو سال بگیریش بعد تو بزرگسالی تندخو میشه

اره همه بهم میگفتن بعد 2 سالگی تازه وقته از پوشک گرفتن هست قبل اون به بچه استرس وارد میشه تازه من دوسالگی از شیر هم گرفتمش نمیشه همه رو ازش باهم بگیری که

اره همه بهم میگفتن بعد 2 سالگی تازه وقته از پوشک گرفتن هست قبل اون به بچه استرس وارد میشه تازه من دو ...

من شیرو زودتر میگیرم