2777
2789
عنوان

چطوری پسرم و از پوشک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست

من به یه خانمی تو تلگرام گفتم . نمیدونم نتیجش چی شد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا 20 روز به تولد دو سالگی از شیر گرفتمش تازه بهم میگن در حق بچه ظلم کردی زود از شیر گرفتیش

نه بابا، خیلی هم خوب بوده، اصلا اهمیت نده

شیر مادر تا ۱۴ ماهگی خاصیت داره، بعدش فقط عادته

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
خب میگن زیر دو سال بگیریش بعد تو بزرگسالی تندخو میشه

نه بابا چه ربطی داره

بچه رو از اول هر طور آموزش بدی همینجورم یاد میگیره

منظورم این نیست که با دادو هوار و عصبانیت بچه رو مجبور کنی که بره دستشویی یا پستونک نخوره

همه رو با مهربونی با بازی با جایزه

سخته برای مادر ولی در عوض هم خود مادر زود راحت میشه هم بچه

من خودم بچه م ۱۶،۱۷ ماهه بود شروع کردم هر ده دقیقه بردمش دستشویی بعد ۲۰ دقیقه یه بارش کردم

سر یه ماه نشده قشنگ یاد گرفت

برای پی پیشم از قیافه ش میفهمیدم که پی پی داره سریع میبردنش دستشویی دیگه قشنگ یاد گرفت بدون اینکه نه خودش اذیت بشه نه من

ناگفته نمونه یه چند باریم جیش کرد تو خونه ولی من اصلا دعولش نکردم بعد اینکه کامل یاد گرفت تموم زندگی رو شستم و پهن کردم

در کل تو این موضوع باید صبور و آروم باشی

اصلا نباید حساس باشی چون بچه متوجه میشه اونوقت دیگه موضع میگیره راجبه این قضیه