2777
2789

سلام دوستان مسکن ملی داره ثبت نام میکنه بیاین بگین شرایطش چجوریاست اقساطش چقدره وکی باید پول واریزکرد اگه به اسممون دراومد؟ 

من خودم توروستایی که یک کیلومتری شهراراک هست زندگی می کنم نمی دونم باید بزنم اراک من 5 ساله دارم این روستا زندگی می کنم فقط 1کیلومترتا شهراراک فاصله داره به اسم شهرک هم ثبت نشده چجوری میشه باید بزنم اراک اگه کسی میدونه بگه مستاجرم هستم🙏

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکسن ملی نداریم 😐😂

😅اشتباه تایپی بود

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

یکی میگه مسکن ملس

یکی میگه مکسن ملی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
كامل تو سايتش همه رو توضيح داده اصلا نياز ب هيچ راهنمايي نيست سايتش رو وقت بذار بخون

خوندم فقط جایی که خودم زندگی می کنم موندم چکارکنم روستا هستم اما اسم اون روستا رونزده 

مکسن بهتون دادن بمن نگفتید نامردا☹☹🐴🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

اسم روستان چیه  بگو تا تو گوگل سرچ کنم   کجارو بزنی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اسم روستان چیه  بگو تا تو گوگل سرچ کنم   کجارو بزنی

روستای گاوخانه اسم جدیدش شده روستای مهردشت اراک

خوندم فقط جایی که خودم زندگی می کنم موندم چکارکنم روستا هستم اما اسم اون روستا رونزده 

توابع كجا ميشيد اونجا ك توابعش هستيد هم نزده؟

من دوماه پيش خوندم حضور ذهن ندارم

اين ثبت نام سري جديد هست؟

روستای گاوخانه اسم جدیدش شده روستای مهردشت اراک

صبر کن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم