ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 عنوان تیرویید 79 بازدید | 15 پست ایا کسی بوده قرص لووتیروکسین مصرف کنه ولی باز تیروییدش پایین نیاد؟ تیرویید کم کار دارم لطفا راهنماییم کنید. 1400/03/19 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 عزیزم هر ۲ ماه یکبار باید آزمایش بدی و چک بشه وضعیت تیروئیدت خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 من داشتم خوردم خوب شدم ی ۳ ماهی بود فک کنم یا کمتر میخوام برا بارداری اقدام کنم ولی نمیدونم چرا تنظیم نمیشه
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 عزیزم هر ۲ ماه یکبار باید آزمایش بدی و چک بشه وضعیت تیروئیدت دوباره تازه ازمایش دادم دیدم رو ۵
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 دوباره تازه ازمایش دادم دیدم رو ۵ قبلا چند بود؟؟؟الان ک داره ب نرمال نزدیک میشه خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 قبلا چند بود؟؟؟ الان ک داره ب نرمال نزدیک میشه همون ۵ بود
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 همون ۵ بود یعنی دوماه قرص مصرف کردی فرقی نکرده؟؟؟چقد قرص میخوری در هفته؟؟؟ خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 یعنی دوماه قرص مصرف کردی فرقی نکرده؟؟؟ چقد قرص میخوری در هفته؟؟؟ از اسفند میخوردم . روزی نصف قرص رو پنج شنبه جمعه هم نمیخوردم
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 از اسفند میخوردم . روزی نصف قرص رو پنج شنبه جمعه هم نمیخوردم یعنی تو این ۳ ، ۴ ماه فرقی نکرده؟؟ناشتا قرص میخوری دیگ درسته؟؟غیر ممکنه حتما دوباره آزمایشتو تکرار کندکترت چی گفت؟؟ خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 یعنی تو این ۳ ، ۴ ماه فرقی نکرده؟؟ ناشتا قرص میخوری دیگ درسته؟؟ غیر ممکنه حتما دوباره آزمای ... اره ناشتا میخوردم و اینکه نیم ساعت بعدشم چیزی نمیخوردم . تازه دادم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم تا ببرم دکتر زنانم ببینه
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 اره ناشتا میخوردم و اینکه نیم ساعت بعدشم چیزی نمیخوردم . تازه دادم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم ت ... چی بگم والایا آزمایش قبلی کم نشون داده یا آزمایش جدید خطا دارهیا شایدم قرص ایرانی بهت نمیسازهالان من و خواهرم قرص ایرانی برامون هیچ تاثیری نداره و برعکس مادرم و برادرزادم و اون یکی خواهرم خارجی نمیتونن بخورن خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
ladi70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 424 چی بگم والا یا آزمایش قبلی کم نشون داده یا آزمایش جدید خطا داره یا شایدم قرص ایرانی بهت نمیسازه ... ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی ناراحتم امید داشتم که دیگه میتونم باردار شم . که نشد🙁
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی ناراحتم امید داشتم که دیگه میتونم باردار شم . که نشد🙁 انشالله ک ب همین زودیا دامنت سبز میشه غصه ندارهتیروئید قابل پیشگیری تو بارداری خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤