2777
2789
عنوان

انتخاب رشته،یه لحظه بیاین👋

189 بازدید | 25 پست

امروز آخرین امتحانم رو دادم 

حالا استرس انتخاب رشته رو گرفتم

تجربی رو دوس دارم اما میترسم کم بیارم

مخصوصا تو این ایامی که نرفتیم مدرسه و هیچ نخوندم،لای کتابم باز نکردم،اما کلا خرخون بودم از قدیم،معدلم تو سه سال راهنمایی 19به بالا بود اگه حضوری میشد هم قطعا 20میبودم اما خب هشتم و نهم هیچ نخوندم و ذهنم کاملا سرده سختمه یهو بخوام درسای تجربی ک همه میگن سخته رو بخونم

نظرتون؟ 

... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره که تجربی رو  میتونی خوب بخونی یاد بگیری 

یا تو تابستون یکمی کتاباش و بخونی برا پیش زمینه

همه سختشون شده این دو سال

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

من به هر حال تجربی انتخاب می‌کنم چون اگه بعدا پشیمون بشم کلی راه برای برگشت هست ولی یه رشته دیگه باشم نمیتونم برگردم 

و اینکه تجربی تنوع رشته هاش خیلی بیشتره 

نظر شخصیه منه

فقط و فقط هرچیزیو علاقته دنبال کن

عمرا پی حرف مردم نرو فقط برو دنبال رویاهات

وگرنه بعد از یکی دوسال یهو میبینی هیچ علاقه و هدفی تو زندگیت نداری که بخوای با دل خوش براش تلاش کنی و افسردگی میگیری

تجربی فقط اگ سهمیه داری خوبه

در غیر اینصورت به درد نميخوره اصلاااا

من کل راهنمایی معدلم 20 بود، اول دبیرستان هم که ميخواستم انتخاب رشته کنم 19/90 بودم، دوم و سوم دبیرستان هم 19/30صدم بودم، هيچي نتونستم قبول شم

رشته ایه که بیشترشو دادن دست سهمیه ایا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊