2777
2789

من یه خاطره دارم خیلی بده ولی میگم چون هیچوقت یادم نمیره

یبار با شوهرم ک اون موقع نامزد بودیم نامزد بازیمون گل کرده بود تو ماشین..... شب بود به خیالم کسی نمیبینه یهو شوهرم گفت واااای نگو یه پیر مرد هیز کل اون زمانو پشت پنجره داشت دید میزد

هنوز ک هنوزه از اونجا رد میشیم بدنم میلرزه

یادم نیس خاطره خاصی ، ولی بین تموم دعواها و مشکلاتمون عشق وجود داشت ، حتی روزای بدمم یاداور از خودگذشتگی و عاشقی همسرمه ... 

حتی الانم که داریم روزای سختیو تحمل میکنیم و بچمون سقط میشه بازم دلم میخواد فقط به همسرم فکر کنم و دعا کنم این روزا تموم شه زودتر و من بمونمو اون و خیال راحت ..

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروز خانوادگی رفتیم باغشون بعد شبش رفتیم بیرون واسه شام گفت میخوام بدزدمت من فکر کردم شوخی میکنه اخر شب که رسوندمون در خونمون من هنوز تو ماشین بودم همینکه  مامانمینا پیاده شدن گازشو گرفت رفت  😂😂😂

البته وقتی برگشتم مامانم دعوام کرد چون ۲ شب بود 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یبار پیش هم نشسته بودیم اولای نامزدیمون بود 

مامانم رفته بود یچیزی برامون بیاره بخوریم 🤦‍♀️

یهو اومد ببوستم مامانم اومد .... 

وای هیچوقت اون صحنه رو فراموش نمیکنم مامانم با ی حالت 🤭 وایساده بود و گف راحت باشید من میرم 😂

مجردم  موزمو بدین برم    

گرونه🤦🏻‍♀️ یه توت بردار😁

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

یبار اومدم سر به سرش بزارم با چالش پیامک بازی 

نوشتم : اصلا انتظار نداشتم باهام این کارو بکنی بای!!😭

اونم هزار بار نوشت چرااا؟ چیشده ؟؟ چندین بار زنگ زد من جواب ندادم!!!😯😨😨😨

بعد یه ربع نوشتم منو عاشق خودت کردی🙃😜

بی احساس بی جنبه نوشت دیگه با من شوخی خرکی نکن بدم میاد از محل کارش مرخصی گرفته بود بیاد خونه😁😀😂😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

من مجردم با دختر خالم رفتم سر قرارش با رلش تو پارک ی گله دختر و ی گله پسر دورهم من تنها نشستم اقا ساعت ۱۰ شب شد من اومدم اینا جمع کنم بریم وسط بوس و بغل گفتم بلند شین گفتن اونارو بلند کن بیایم اومدم برم یهو رلش رف پشت درخت دختر خالم گیج نشسته بود میگف کجا رفتی حراست اومد گرفتمون😂 میگف پارک ب گند کشیدین 

دیگه من اروم اروم رفتم عقب با دختر خالم فرار کردیم تاکسی گرفتیم😂😂😂😂😂